29/11/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Arădeanca Gina Mihăilă s-a stabilit defintiv în Germania în urmă cu 6 ani. Și-a întemeiat o familie cu medicul chirurg, Muhanad Musa, în Solingen, un orășel aflat la 70 de kilometri de Dortmund. Din dragostea lor s-au născut Amir și Amina, care au moștenit pasiunea tatălui lor, fotbalul.

Amir evoluează la piticii clubului VfB Solingen cu numărul 3, e fundaș, îl are idol pe Maldini, dar e fan declarat Borussia Dortmund. A asistat deja la nenumărate meciuri de fotbal din tribunele „Signal Iduna Park” și s-a atașat de mijlocașul germanilor, Axel Witsel. Belgianul e însurat cu Raffaela, o româncă din Brașov, iar astăzi, când Amir a împlinit 9 ani, i-a făcut o surpriză ce i-a topit sufletul micuțului său fan. ”Salut Amir, ce faci? Sper că ești bine. La mulți ani, ceau!”, i-a trasmis Witsel băiatului, făcând-o invidioasă pe sora Amina, care e fană Juventus și acum, de ziua ei, ar vrea un mesaj tocmai de la Cristiano Ronaldo.

Gruparea din Solingen e una dintre pepinierele Academiei Borussiei Dortmund, așa că Amir are șanse să-i calce pe urme lui Witsel, Sancho sau Niko Schulz, fundașul stânga al lui BVB.

Belgianul Axel Witsel (31 de ani) are în palmares trei de tiltluri de campion, două cu Standard Liege și unul cu Zenit Sankt Petersburg (Rusia). Cu echipele menționate a mai luat și câte o Cupă și trei supercupe. Supercupa a mai câștigat-o și cu Borussia Dormund, iar cu echipa națională a Belgiei a luat bronzul mondial în 2018.

VIDEO cu mesajul special pentru Amir:

3
0
%d blogeri au apreciat: