Gloria LT Cermei

Căpitanul Cermeiului – în „exil”, la țară, în vremea pandemiei: „Am încercat să alerg pe mal, dar m-a oprit Poliția. Play-outul nu ne-ar avantaja, dar ne vom descurca”





În urma remizei din runda inaugurală a returului, 3-3 cu ACS Ghiroda și Giarmata Vii, Gloria Lunca Teuz Cermei a rămas pe locul 9 în clasament, primul ce ar merge în play-outul eșalonului terț (seria a IV-a) dacă s-ar „îngheța” sezonul regulat. Pentru „sămădăi” nu ar fi cel mai bun scenariu, atâta timp cât ei s-au descurcat mai bine cu formațiile cu pretenții, în timp ce cu cele de sub ei au cam avut probleme.

În plus, formații precum ASC Poli, ACSO Filiași și LPS Cetate Deva s-au întărit semnificativ în această iarnă în dorința de a recupera terenul pierdut în tur și a se salva de la retrogradare. „Într-adevăr, am fi, oarecum, un corp străin în play-out dacă se va continua astfel sezonul. Cu echipele bune mereu am făcut meciuri bune, în timp ce cu cele mai slab cotate am avut mereu probleme. Faci 1-1 la Craiova și pierzi acasă 3-1 cu Deva, asta spune multe despre concentrarea noastră, despre modul cum reușim să ne capacităm de la meci la meci, în funcție de adversar. Așadar, nu agreăm sistemul play-off / play-out de care s-a vorbit deja, cu o intermediară tot la două săptămâni cred că am putea disputa tot restul celor 14 etape.  Altfel, într-un mini-campionat de 6 partide, în care fiecare punct e important, riscul să cazi pe un loc rău e mare, dar ne vom descurca. Poate nu avem noi cel mai experimentat loc, însă există dorință de afirmare și mai ales revanșă pentru turul mai puțin reușit. Deocamdată nu am demonstrat mare lucru în acest sezon, sper să mai primim șansa de a arăta ceea ce putem. Ținem legătura pe grupuri, toți avem foame de fotbal și de a retrăi momentele plăcute de la antrenamente și jocuri. Această întrerupere ne afectează atât individual cât și grupul. Mai departe, contează să fim cu toții sănătoți după această pandemie”, consideră Bogdan Burlă.

Căpitanul Cermeiului e în „exil” la țară, la Apateu, alături de iubita sa. „Ce să fac la Arad? Am încercat să alerg pe malul Mureșului , dar m-a oprit Poliția și m-a trimis acasă. Așa, am venit la Apateu, am curte, zonă de alergat, dar mai fac și un tenis cu piciorul cu băieții din localitate. Antrenorul Flavius Moisă ne alimentează săptămânal cu exerciții diverse, fizice și de forță, le respectăm cu toții cu speranța că nu ne va fi atât de greu să revenim la o formă cât de cât bună când ne putem întoarce la treabă. Toți colegii mei sunt bine, vorbim aproape zilnic, mai puțin cu Jordan (n.a. Djambou), care a plecat în Franța și nu este prea activ pe grup. Sperăm că e bine și va putea reveni alături de noi în luna mai. S-a integrat bine la Cermei, a debutat cu gol chiar dacă a jucat o repriză, e important să contăm pe un atacant cu calitățile sale, foarte receptiv și disciplinat, când se va relua sezonul”, mai consideră fostul fundaș al UTA-ei.

Ca și majoritatea grupărilor din România, Cermeiul nu se simte prea bine financiar, dar: „Președintele Petre Bulza ne-a promis că ne aduce la zi după Paști. Noi înțelegem postura în care este pusă conducerea în această perioadă, ea ne înțelege pe noi și mergem mai departe împreună bazându-ne pe încredere reciprocă”, a încheiat Burlă.

„Sămădăii” aveau în față o deplasare lungă, la Dăești, în momentul în care FRF-ul a decis întreruperea campionatelor ca urmare a pandemiei de coronavirus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button