Fotbal feminin

Play-off și pentru „leoaice” în primul eșalon feminin de fotbal? „Puține puncte puse în joc, dar nu ne descurajăm”

Ca și pentru competițiile masculine, Federația Română de Fotbal ia în calcul un sistem play-off / play-out pentru Liga 1 feminin. Ca și ocupantă a poziției a 5-a la finalul turului, nou promovata AC Piroș Security s-ar lupta pentru pozițiile fruntașe alături de Olimpia Cluj, Universitatea Galați, Fortuna Becicherecu Mic, Vasas Femina Odorhei și Heniu Prundu Bârgăului.

Arădencele mai sunt calificate și în sferturile Cupei României, unde, de asemenea, speră să facă o figură frumoasă. „Cel mai probabil, de pe la începutul lunii iunie, vom juca în play-off la Cluj, Galați ș Prundu Bârgăului și acasă cu Becicherecu Mic, Odorhei. Respectăm programul returului, însă fără a mai întâlni și celelalte echipe. Chiar dacă ne-am întărit cu jucătoare importante și în această iarnă și, dacă va mai fi fereastră de transferuri, în mai-iunie, o să încercăm să mai luăm alte trei-patru fotbaliste și pentru sezonul următor, vor fi puține puncte puse în joc pentru a ataca primele două locuri, ce duc în Champions League. Însă, nu ne descurajăm, oricum eu zic că stăm bine pentru statutul de nou promovată, iar profesorul Florin Bugar va beneficia de tot sprijinul nostru pentru a-și face o echipă competitivă, cu mai multe dintre elevele sale de la lotul național de tineret”, spune Pavel Piroș, președintele „leoaicelor”.

Între achizițiile fundașului Bot, ale mijlocașele Drăgan și Ciuclea și atacantului Voinea, va exista și o despărțire sigură . „Din păcate, Priscilla Hagan a făcut un gest nesportiv pe care nu-l putem tolera. Fiindcă e perioada Sărbătorilor de Paști, dar și această epidemie, nu o s-o trimitem acasă, deși am făcut deja toate demersurile de desfacerii a contractului. Jucătoarea va rămâne la Arad până la finalul lunii mai când îi expiră viza, după care e va pleca în Turcia sau în Ghana, unde își dorește ea”, a mai spus șeful celor de la AC Piroș Security, care le-a achitat fotbalistelor și staffului tehnic inclusiv salariile pe luna martie din fonduri proprii.

Din postura de conducător al celor de la Șoimii Pâncota până în anul 2016, dar și apoi, Pavel Piroș a avut o relație strânsă cu Adrian Lucaci: „Fotbalul arădean a pierdut un om, un conducător deosebit, nu cred că Asociația Județeană de fotbal va mai găsi vreodată un așa președinte. Dumnezeu să-l odihnească în pace pe Adi și sincere condoleanțe familiei îndoliate”.

Comentarii Facebook

3
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close