26/09/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Arădeanul Țucudean devine membru elite în programul ”Doar Dinamo București”

Prosport.ro informează că arădeanul George Țucudean s-a înscris în programul DDB, al Peluzei Cătălin Hîldan. Fostul atacant al lui Dinamo a donat 1948 de euro și a devenit, astfel, membru Elite. Bineînțeles, suma donată acum de vârful lui CFR Cluj nu se compară cu sutele de mii de euro investite de familia sa, prin bunicul Gheorghe Cosma și tatăl Marius Țucudean.  Acesta din urmă a părăsit Comitetul Director al UTA-ei în urmă cu trei ani de zile, dar nu mai finanțase echipa încă din 2016.

Așadar, George Țucudean nu i-a uitat pe cei de la Dinamo. Atacantul lui CFR Cluj se alătură, astfel, unui alt rival alt „câinilor”, care a decis să se înscrie în programul prin care asociația de suporteri încearcă să salveze echipa, Nicolae Stanciu.

George Țucudean devine al 22-lea membru de elită al programului DDB.

„Mi-am asumat faptul că sunt câine”

„GEORGE ȚUCUDEAN, bun venit în ProgramDDB-Elite! 1948 de euro pe an.

RESPECT, GEORGE! Mai ales că faci gestul ăsta dintr-o poziție mai puțin comodă, fiind jucătorul altei echipe.

I-am cerut lui George permisiunea de a scrie despre intrarea lui în Programul Doar Dinamo București. Mi-a răspuns fără ezitare: <<Oriunde am fost, mi-am asumat faptul că sunt câine. Dar acum vreau să vă susțin, nu neapărat ca dinamovist, ci ca unul care iubește fotbalul și care știe că fără Dinamo, fotbalul românesc ar fi prea sărac>>.

Pe unii, cu cât i-am iubi mai mult, cu atât i-am privit mai cu ostilitate atunci când au risipit din iubirea noastră. I-am iubit, i-am urât, i-am gonit, i-am iertat, i-am primit. Îl preferăm pe cel plecat și întors, celui rămas și pierdut prin casă. Astăzi am avut bucuria acestei întoarceri cu inima a lui George Țucudean.

…Îi mulțumim lui George Țucudean și pentru sutele de bilete cumpărate pentru meciul virtual de luni seară!” – se arată, printre altele, pe pagina de Faceebok a celor de la PCH.

0
5