29/09/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

A vrut să fie patron la UTA, iar acum le dă lecții de moralitate arădenilor: „Ce se vaită atât!?”

Federația Română de Fotbal a decis împreună cu majoritatea echipelor formatul în care se va încheia Liga a 2-a, respectiv un play-off între primele șase echipe clasate, cu înjumătățirea punctelor. Evident, decizia a nemulțumit-o pe UTA, care avea un avans de 11 puncte în fruntea clasamentului, iar acum rămâne doar cu 5, și mai sunt 15 puncte puse în joc între 4 iulie și 1 august.

Printre alții, s-a trezit vorbind și Florin Manea, cel care în urmă cu doi ani de zile bătea pe la porțile echipei fanion a Aradului, în speranța că-i va deveni patron … pe promisiuni. A fost „mirosit” și a ajuns … acasă, în Giulești, îndeplinind funcția de director sportiv al clubului Rapid. Despre „oficialul” impresar al bucureștenilor se mai spune că a fost cel care l-a săpat pe Daniel Pancu, fostul internațional având marele merit al ascensiunii sportive a grupării „alb-vișinii” din județ până în eșalonul secund.

Pe contul de Facebook, Manea i-a taxat, cică, pe utiști. „Ce se vaită UTA atât? S-au înjumătățit punctele, dar sunt cinci meciuri. Dacă în 5 meciuri nu poți menține un avans de 5 puncte, nu meriți să fii în Liga 1”, a scris fiul regretatului Nicolae Manea, care ar fi putut să-și înceapă simplistul atac asupra „roș-albilor” cu un ”De” ca să fie mai clar în ceea ce spune.

Sigur, având în listă în special persoane de aceeași culoare a tricourilor, fularelor etc, Manea e purtat pe brațe în comentarii, dar credem că utiștii sunt și ei îndreptățiți să-și exprime părerea.

P.S. Ulterior, Florin Manea și-a sters postarea de pe Facebook, înlocuind-o cu alta în care el ține două steaguri ale Rapidului, iar mesajul este următorul: ”Pt mine a existat si va exista o singura dragoste.. aradeni nu mai fi ti nervosi.))))”

5
4