UTA Arad

A vrut să fie patron la UTA, iar acum le dă lecții de moralitate arădenilor: „Ce se vaită atât!?”





Federația Română de Fotbal a decis împreună cu majoritatea echipelor formatul în care se va încheia Liga a 2-a, respectiv un play-off între primele șase echipe clasate, cu înjumătățirea punctelor. Evident, decizia a nemulțumit-o pe UTA, care avea un avans de 11 puncte în fruntea clasamentului, iar acum rămâne doar cu 5, și mai sunt 15 puncte puse în joc între 4 iulie și 1 august.

Printre alții, s-a trezit vorbind și Florin Manea, cel care în urmă cu doi ani de zile bătea pe la porțile echipei fanion a Aradului, în speranța că-i va deveni patron … pe promisiuni. A fost „mirosit” și a ajuns … acasă, în Giulești, îndeplinind funcția de director sportiv al clubului Rapid. Despre „oficialul” impresar al bucureștenilor se mai spune că a fost cel care l-a săpat pe Daniel Pancu, fostul internațional având marele merit al ascensiunii sportive a grupării „alb-vișinii” din județ până în eșalonul secund.

Pe contul de Facebook, Manea i-a taxat, cică, pe utiști. „Ce se vaită UTA atât? S-au înjumătățit punctele, dar sunt cinci meciuri. Dacă în 5 meciuri nu poți menține un avans de 5 puncte, nu meriți să fii în Liga 1”, a scris fiul regretatului Nicolae Manea, care ar fi putut să-și înceapă simplistul atac asupra „roș-albilor” cu un ”De” ca să fie mai clar în ceea ce spune.

Sigur, având în listă în special persoane de aceeași culoare a tricourilor, fularelor etc, Manea e purtat pe brațe în comentarii, dar credem că utiștii sunt și ei îndreptățiți să-și exprime părerea.

P.S. Ulterior, Florin Manea și-a sters postarea de pe Facebook, înlocuind-o cu alta în care el ține două steaguri ale Rapidului, iar mesajul este următorul: ”Pt mine a existat si va exista o singura dragoste.. aradeni nu mai fi ti nervosi.))))”

13 comentarii

  1. Hai cu cardurile de bancomat…..:-)))))Vorbeste cinstea si corectitudinea din el……
    Acum se iau si de CSA Steaua,alaturi de care evolueaza si Rapid 2…..
    Urla onestitatea in ei…..

    0
    0
  2. Mai,Manea mai demult visati sa fiti patronii UTA-ei.tie nu iti e R U S I N E sa crezi k nu merita UTA sa fie in liga1?dar,nu iti e rusine?bun,hai s-o dam la pace UTA si Rapid pe langa Petrolul v-or promova.La Arad nu ai nici o sansa.te asteapta infernul.Asa ca CIOKUL MIC..

    0
    0
  3. Un fiu daca nu întrece faima tatălui ,ajunge și el pe la jumătate din înălțimea morală. Asta a rămas pe. la genuchiul broaștei !! Nu face purici multi nici la Rapid ! Impostorii nu sunt agreați de lichelele. cu ștaif. !!!

    0
    0
  4. Parerea mea e că, in special Rapid si Petrolul trebuiau sa opteze pe varianta promovarii UTA-ei, scapand practic de cel mai de temut adversar, UTA. Jucau baraj celelalte 5 intre ele si aveau sanse mai mari oricare din ele. Rapidul 100% vine la Arad pt jocul cu UTA, automat de pierde e ca si iesita din cursa pt promovare… cred ca mai mult si-au sapat groapa. Sper ca UTA sa dea tuturor peste nas si sa faca 13-15 puncte, sa incurce atat Rapidul cat si Petrolul, care de nu faceau atata circ le doream in liga 1, pt istorie, pt fani. Forța UTA!!!

    0
    0
  5. ATENTIE! UTA echipa mare! Citez: „IO! Ex-întîistătătorul Aradului postrevolutionar, președintele tuturor partidelor din Arad, primul europarlamentar adevarat din Arad la Brucsel, atoatefăcătorul alianței vestului României, fanul, cârmaciul si finantatorul primordial al UTA-ei , Gheo Falca am venit, am văzut si am rezolvat întărirea lotului UTA-ei cu atacantul de Cempions Lig, George Țucu și portarul Cristi Bălgră! Am zis! Și făcut! AVE!”
    Multumiri slăvitului!

    0
    0
  6. Un motiv în plus pentru UTA să se mobilizeze și mai mult!
    P.S.: Regret că Sport Arad pierde timpul cu Manea! ?

    0
    0
    1. Ai dreptate,nu trebuie dat atenție acestor personaje,o pierdere de timp să încerci să arăți unei persoane reduse mintal că e redus mintal.

      0
      0
  7. mentalitate de ferentari!cine s a nasxut cioara moare corb in ghiulesti!ba v am furat portofelul ce va plangeti atat?

    0
    0
  8. Bă parca acum 2 ani ai vrut sa vii la UTA ca,,investitor”, no stai așe amu sa vezi ce te investim noi când o sa pui piciorul în Arad.

    0
    0
  9. iarasi vorbesc mitici astia o sa va aratam noi pe teren sper din suflet sa in vingem acasa tot si la ultimul meci sa jucam la arges sa fim deja promovati indiferent de scor si sa bagam rezervele ca argesul sa mearga la baraj sa vad dupa aceea ce o sa turbe mitici forza uta am incredere in voi pregatesc sticla de proseco aici in italia si o trimit domnului balint sa sarbatoreasca cu baieti

    0
    0
  10. Ia sa recapitulam nitel….UTA noastra trecea prin niste momente interesante dar dovedite grele ulterior….Se tatoneaza,se spera…vine greseala maxima cu acei „ELEFANTI” ai lui Mihalcea,en fanfare….cu vorbe mari….Bibelourile de portelan dispar si se cauta din nou….Alte experimente si alte chinuri….
    Falub cu punga de 1 leu pe clanta exterioara care a tuns-o intr-o seara de marti,Marius Stan,un comediant politic si apare acest Hocus-Pocus…Florinel ManeA…cu promisiuni si proiecte marete de baze sportive si hotel prin zona ICRTI,pe cand el,bietul,nu avea nici banii de cazare….
    Se aciueaza,unde altundeva,decat la Rapid,unde sapa la radacina…dar nu pe banii sai,ci pe ai Primariei…
    Escapadele sunt stiute….Alcoolicii miticieni se bat,se injura,Pancu,alt antrenor de Liga a 5-a se vaita….dar recunoaste ca s-au „felicitat” reciproc….cu niste pumni….
    Asa ca….Ce vrei mai dobitocule ManeA…..Iti faci de rusine tatal,un monument….
    Mai baga cate un card bancar clonat…..

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button