UTA Arad

Bibarț, între „Walk of Fame” și „Walk of Shame”: Primarul interimar și consilierii locali blochează banii pentru UTA, dar nu duc lipsă de idei futuristice





Ca un politician veritabil, care, din informațiile noastre, are șanse bune să rămână în scaunul de primar și după alegerile locale, Călin Bibarț se cațără pe orice val populist. A dat și el cu ochii peste o propunere a unui coleg de breaslă cu privire la oportunitatea denumirii tribunelor și peluzelor noii arene „Francisc Neuman” după foste glorii ale UTA-ei și s-a înființat și el la fața locului să pluseze. Bibarț vrea să realizeze nici mai mult nici mai puțin decât un „Walk of Fame” (Aleea Celebrităților) în curtea arenei din Calea Aurel Vlaicu, un fel de: „casa arde și baba se piaptănă”.

Până un alta, „Bibi”, așa cum auzim că este alintat primarul de colegii săi din Consiliul Local, pășește mai degrabă pe „Walk of Shame” (Aleea Rușinii), atâta timp cât blochează și bruma de bani pe care au alocat-o UTA-ei, încurcându-i planurile mai ceva ca faimosul COVID-19. În primă instanță, puteam înțelege că în caz de maximă necesitate, și acele 2,9 milioane de lei ce i se cuveneau „Bătrânei Doamne” ar fi trebuit să meargă în sistemul sanitar, dar acum, când ne aflăm pe o pantă descendentă a pandemiei de ce nu ajung acele fonduri nerambursabile în conturile brandului numărul unu al orașului?

În fine, tot Bibarț și-a luat angajamentul să facă un concurs de proiecte pentru tabela luminoasă din fața noului stadion. Startul s-a dat pe 10 martie și nici astăzi nu avem un câștigător. Prin urmare, constructorul stadionului nu poate comanda acea firmă, iar realizarea acesteia durează între 45 și 60 de zile, adică există riscul ca noua arenă a Aradului să fie inaugurată fără…firmă.

Și mai e o chestiune legată și de parcare. Aceasta nu a fost prinsă în licitația pentru finalizarea stadionului, iar Primăria încearcă să o paseze firmei ce reabilitează drumurile municipiului. Se aude că la începutul lunii viitoare ar începe și amenajarea acelei parcări.

4 comentarii

  1. Asta e cea mai mare problema!!! Finantarea!! Baietii sunt capabili sa obțină promovarea… Dar trebuie stimulati!! E un aspect ff important!!

    0
    0
  2. Facem chetă dacă trebuie doar sa ajungem in liga 1, despre autoritățile noastre ce sa mai zic, nimic,nu are sens sa ne consumăm degeaba.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button