25/09/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Măștile personalizate cu UTA vor fi lansate pe piață începând de mâine!

De pe 15 mai, România dă Starea de Urgență pe Starea de Alertă ca urmare a epidemiei de coronavirus, ce și-a pierdut din putere (și) pe fondul restricțiilor luate de autorități în ultimele două luni de zile. Chiar dacă lucrurile se mai relaxează începând de mâine, purtarea măștii e obligatorie, drept pentru care 1945.ro, Fanshopul oficial al clubului UTA lansează pe piață modele personalizate. O mască va costa 15 lei și se poate procuta de la sediul clubului fanion al Aradului, de pe  Calea Victoriei. Alte detalii aveți mai jos în comunicatul Fanshopului „roș-alb”:

”Începând de MÂINE, 15 mai, purtarea măștii de protecție devine OBLIGATORIE nu numai în Arad ci și pe întreg teritoriul țării!

Știm că doriți să vă protejați atunci când ieșiți din case, dar în același timp să vă și arătați dragostea și devotamentul față de echipa preferată așa că, începând de mâine, magazinul nostru va vinde măști personalizate!

Măștile vor putea fi achiziționare MÂINE, 15 MAI, între orele 16.00 și 20.00, de la sediul clubului UTA de pe calea Victoriei, nr. 20. Costul lor este de 15 lei/bucată.

ATENȚIE! Îi rugăm pe toți cei care ne vor trece pragul mâine să respecte regulile de distanțare:
-păstrarea unui spațiu de 1.5-2m față de persoana cea mai apropiată;

-intrarea în sediul clubului se va face pe rând, maxim 2 clienți fiind admiși în incintă în timpul vânzării. Măștile din fotografia alăturată nu sunt singurele pe care le punem la dispoziție! Așteptăm ca mâine să primim și măști în alb-roșu, iar după ce recepționăm comanda vom posta o poză și cu aceste modele! Am comandat inclusiv măști pentru cei mici!”

4
0