UTA Arad

Măștile personalizate cu UTA vor fi lansate pe piață începând de mâine!





De pe 15 mai, România dă Starea de Urgență pe Starea de Alertă ca urmare a epidemiei de coronavirus, ce și-a pierdut din putere (și) pe fondul restricțiilor luate de autorități în ultimele două luni de zile. Chiar dacă lucrurile se mai relaxează începând de mâine, purtarea măștii e obligatorie, drept pentru care 1945.ro, Fanshopul oficial al clubului UTA lansează pe piață modele personalizate. O mască va costa 15 lei și se poate procuta de la sediul clubului fanion al Aradului, de pe  Calea Victoriei. Alte detalii aveți mai jos în comunicatul Fanshopului „roș-alb”:

”Începând de MÂINE, 15 mai, purtarea măștii de protecție devine OBLIGATORIE nu numai în Arad ci și pe întreg teritoriul țării!

Știm că doriți să vă protejați atunci când ieșiți din case, dar în același timp să vă și arătați dragostea și devotamentul față de echipa preferată așa că, începând de mâine, magazinul nostru va vinde măști personalizate!

Măștile vor putea fi achiziționare MÂINE, 15 MAI, între orele 16.00 și 20.00, de la sediul clubului UTA de pe calea Victoriei, nr. 20. Costul lor este de 15 lei/bucată.

ATENȚIE! Îi rugăm pe toți cei care ne vor trece pragul mâine să respecte regulile de distanțare:
-păstrarea unui spațiu de 1.5-2m față de persoana cea mai apropiată;

-intrarea în sediul clubului se va face pe rând, maxim 2 clienți fiind admiși în incintă în timpul vânzării. Măștile din fotografia alăturată nu sunt singurele pe care le punem la dispoziție! Așteptăm ca mâine să primim și măști în alb-roșu, iar după ce recepționăm comanda vom posta o poză și cu aceste modele! Am comandat inclusiv măști pentru cei mici!”

15 comentarii

  1. Nu fiți ridicoli! Oricât de „cool” sau „beton” sau „marfă” vi s-ar părea, măștile – care trebuie să fie purtate din motive sanitare în spații publice închise și mijloacele de transport în comun, și la care, probabil, vom renunța după o lună, pentru că nu va mai fi nevoie de ele – sunt articole sanitare, nu vestimentare! Nu fiți ridicoli!

    0
    0
    1. Esti tu ridicol,in acest caz….In viziunea ta si casele de moda celebre care au lansat asemenea produse sunt ridicole????
      Uite,de exemplu,eu am sa imi amintesc de promovarea aceasta muncita a UTA-ei,doar uitandu-ma la ea ca si la un obiect de colectie….De ce sa o consider vestimentar?

      0
      0
      1. Da, și casele de modă sunt perfect ridicole sau poate doar le iau banii unora… Eu mă voi mulțumi cu tricoul UTA 75, care îmi va aduce aminte că la 75 de ani de la înființare, UTA a revenit în Liga 1.

        0
        0
        1. Pe bune?Probabil ca tu esti mai catolic decat Papa..De parca cineva te-ar obliga sa cumperi asa ceva..Vrei…bine..nu vrei..sa fi sanatos…Banii nu ti-i scoate nimeni din buzunar….Tu ce esti?Critic de moda sau suporter?
          Scuze de pertinenta…:tricoul tau cu 75..cat te-a costat?Nu ca nu as sti…dar ca si idee….A trecut de criteriile tale de vestimentatie?
          Ei iata ca eu propun tricouri cu Pecio,Bonyhadi,Brosi,Domide….Dar poate ca iti iei ceva sfaturi de la Dana Budeanu….:-))))

          0
          0
      1. Vă mulțumesc! Pledez doar pentru decență și normalitate într-un fotbal și, din păcate, o lume care pare să lase la o parte orice principii, reguli și, nu în ultimul rând, bun simț! Când vom rămâne fără acestea nu vom mai avea altceva de făcut decât să regretăm ce am pierdut…

        0
        0
        1. Din pacate, destui si-au pierdut de foarte mult timp minimul bun-simt. De unde nu este, nici Dumnezeu nu cere!

          0
          0
  2. …..Si ca sa ne mai descretim putin fruntile (ridate de ciuda si suparare),scriu acum ca membri sectorului galeriei Ultras,vor avea masti negre „oficiale”…..:-)))De ce nu?

    0
    0
  3. No coment ar face bani din orice auzi tu măști cu însemnele echipei doamne ca e un fular esarfa căciula da frumos dar nu masti

    0
    0
  4. Eu nu cataloghez in retarzi, prosti, etc. pe cei, care critica aparitia acestor masti, dar spun ca: prefer o asemenea masca, decat jegurile de unica folosinta. Prin purtarea lor aratam 2 lucruri respect pentru semeni si atasament pentru UTA. Da, in aceasta perioada sunt un mod de promovare iar marketingul este foarte important pentru orice echipa. Sincer, eu am lansat ideea, catre dl Meszar acum o luna si ( sigur au fost si altii). Nu inteleg logica celor impotriva, dar le respect parerea. Totusi recomand sa caute in lume exemple similare. Cu cat mai multe vor aparea in oras cu atat vor arata dragostea noastra pentru UTA

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button