Utiștii au trecut și de vizitele medicale obișnuite, tehnicienii pregătesc și antrenamete tactice


„Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc a fost a doua divizionară secundă, după CS Mioveni, care s-a întors în iarbă odată cu expirarea stării de urgență și implementarea protocolului pe sănătate, girat de Ministerul Tineretului și Sportului. De fapt, Rapidul a fost și mai grăbită, așa cum a demonstrat prin poze Liga2.ro, însă s-a pregătit în afara legii în urmă cu două-trei săptămâni.

Revenid la UTA, aceasta va încheia astăzi și vizitele medicale obișnuite, după ce a trecut cu brio testul pentru coronavirus. „În această dimineață, și ultimii băieți au ajuns la medicul sportiv, din câte știu nu au fost probleme. E foarte important acest aspect în condițiile în care am stat atât de mult timp și ne așteaptă 5-6 săptămâni de muncă grea. Vă pot spune că băieții s-au adaptat repede și bine cu aceste antrenamente inedite, pe grupuri de câte patru. Deocamdată, am insistat pe partea fizică, dar, bineînțeles, băieții au văzut și mingea. De săptămâna viitoare, vom începe să lucrăm și pe niște subprincipii tactice, atât cât ne permite numărul de jucători dintr-o grupă. În general e mult de muncă, pe teren, dar și în afara lui. Cel puțin noi, antrenorii, trebuie să planificăm totul în cele mai mici detalii, în așa fel încât să scoatem maxim din fiecare grupă, diversificând pe cât se poate de mult antrenamentele”, spune Laszlo Balintm antrenorul principal al „roș-albilor”.

Vă reamintim că fotbaliștii lliderului ligii secunde la fotbal s-au cantonat de marți la Hotel Subcetate, pe care l-au părăsit doar cu ocazia drumului cu mașini mici până la arena „Motorul” și medicul sportiv.

11
0


One thought on “Utiștii au trecut și de vizitele medicale obișnuite, tehnicienii pregătesc și antrenamete tactice

 1. Usor nu este pentru nimeni,absolut clar…..Am incredere maxima in echipa,conducere si lot…
  Promovarea nu are cum sa fie ratata de aceasta data….Eu am deja pregatita sampania la frigider deja de la inceputul campionatului….
  As vrea din tot sufletul,daca s-ar putea cumva,sa sarbatorim promovarea pe FN….
  Doamne ajuta!

  6

  1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.