Liga a 2-a

În play-offul ligii secunde, fotbaliștii vor sta pe margine la două cartonașe galbene încasate





Având în vedere modificarea temporară a Legilor Jocului aprobată de IFAB la propunerea FIFA, Comitetul Executiv al FRF, întrunit astăzi, a decis ca regula celor cinci schimbări din timpul unui meci de Liga 1 și Liga a 2-a să se aplice și în Cupa României.

Pentru a nu fi afectată cursivitatea jocului, înlocuirile vor fi realizate în cel mult trei momente de întrerupere a partidei. În plus, cluburile participante în competiție pot înscrie în raportul arbitrului un număr maxim de 20 de jucători, cu obligația ca 8 dintre aceștia să fie jucători formați la nivel național. Aceleași reguli se vor aplica și la barajul de menținere/promovare în Liga 1.

De asemenea, pentru Liga 2, cartonașele galbene primite până acum în acest sezon vor fi anulate. În situația jucătorilor care au acumulat până acum 4, 7, 9 sau mai multe cartonașe galbene, aceștia vor avea drept de joc în prima etapă din play-off, dar sancțiunea financiară nu se va anula.

Referitor la suspendările survenite în urma cartonașelor roșii, acestea nu se vor ridica, însă nu e cazul, atâta timp cât în runda a 24-a, disputată între 6 și 8 martie, nicio formație din Top 6 nu a avut fotbaliști eliminați. De altfel, UTA nici nu a evoluat cu acea ocazie, arădenii luându-și la „masa verde” punctele cu exclusa, CS Sportul Snagov.

În schimb, în play-off-ul Ligii 2, ce are un total de 5 runde, jucătorii vor fi suspendați la fiecare două cartonașe galbene încasate.









Un comentariu

  1. Serios?Pai si atunci,pe ce fel de criterii se vor acorda cartonasele?Se vorbeste despre scuipaturi,hidratare,si altele…..Cica penalitati…..mai dure decat alte fapte grave….Vor fi observatori care numara scuipaturile,sau gargara de apa?Hmmmm….
    Sa radem cu Burleanu…..Nu scuipa Messi si Ronaldo????Nuuuu…ei inghit…..Pfffff….Asta e tare de tot….

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button