Handbal

Handbalistele Crișului demarează pregătirea pentru barajul de promovare în Liga Florilor pe 9 iunie





Nu doar UTA mai are de jucat pentru promovarea în elită în această vară, ci și handbalistele de la Crișul Chișineu Criș. De fapt, cele două echipe sunt singurele care la nivel de seniori nu au terminat conturile cu stagiunea 2019-2020 a cărei desfășurare a fost afectată de epidemia de coronavirus.


Relaxările din lumea sportului decretate începând cu 1 iunie, i-au permis și antrenorului Sebastian Tudor să facă un plan pentru reluarea antrenamentelor. Jucătoarele au fost chemate la reunire pe 9 iunie, la arena de fotbal, „Aurel Ardelean”, unde, de altfel, se va defășura și prima etapă a pregătirii. „Pe 10 iunie, facem primele teste anti-Covid și, timp de o săptămână, ne vom antrena doar în aer liber. Trebuie să ne  recuperăm și bagajul fizic până vom avea acceptul să intrăm în sală pentru antrenamente colective. Sper ca acest lucru să se întâmple după 15 iunie, când am înțeles că urmează un alt set de relaxări, dacă totul decurge bine. Exceptând-o pe Carina Ciui, care se reface după operația de ligamente, toate jucătoarele se vor întoarce la treabă, inclusiv straniera noastră, Milica Golusin. Vom face tot posibilul ca echipa din Chișineu Criș să ajungă cât mai pregătită la barajul de promovare în Liga Florilor”, ne-a declarat Tudor.

CSM Galați, HCF Piatra Neamț (Seria A), CSU Neptun Constanța, CSU Știința București (Seria B), Dacia Mioveni și CS Activ Prahova Ploiești/CSM Tg. Jiu (Seria C), Crișul Chișineu Criș și CSM Târgu Mureș (Seria D) sunt cele opt echipe ce și-au câștigat dreptul de a se lupta pentru promovarea în elită. Cel mai probabil, turneul semifinal va avea loc în a doua jumătate a lunii iulie în cadrul unui turneu într-o locație ce urmează a fi stabilită. Primul adversar al formației din județul nostru este Activ Prahova Ploiești, formație, care, conform colegilor de la ziarulprahova.ro, s-a reunit astăzi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button