UTA Arad

Monika Brosovszky și Claudiu Drăgan, împreună pentru copiii defavorizați ai Aradului

De 1 iunie, ziua internațională a copiilor, clubul UTA şi Cetatea Voluntarilor şi-au dat mâna pentru o manifestare de suflet, la care şi-a adus aportul şi Banca de Alimente Oradea. Claudiu Drăgan, directorul de competiții al UTA-ei, a avut-o alături pe Monika Brosovszky, marea stea a baschetului arădean şi românesc – şi fiica golgeterului all-time al „Bătrânei Doamne” – la o acțiune de pregătire de mese calde şi distribuire de pachete pentru copii din zonele defavorizate ale Aradului.

”1 Iunie este cel mai bun prilej de a sărbători copilăria şi copiii, de a le oferi iubirea şi aprecierea noastră. Aceasta zi este de obicei sărbătorită cu petreceri, diverse spectacole dedicate copiilor sau cu reuniuni în aer liber ale familiilor, toate acestea dedicate micuţilor. Pentru a aduce zâmbetul pe buzele celor dragi pe care îi consideri copii!!! Mulțumim Cetatea Voluntarilor, Banca pentru alimente și Terasa Mureșului!!!”, a fost mesajul transmis de „Minunea Blondă” a baschetului arădean.

„De mic copil am iubit sportul şi, chiar dacă am considerat fiecare medalie ca pe un cadou, nu pot sa nu îmi amintesc cu câtă bucurie aşteptam ziua de 1 iunie pentru a primi încă unul. Azi, însă, am fost eu cel care a dus cadouri. Sute. Sute de cadouri pentru nişte suflete inocente şi nevinovate. Pentru nişte copii cu care soarta nu a fost tocmai dreaptă. Avand aproape Cetatea Voluntarilor, copiii nu rămân uitați niciodată. Să nu uităm să fim copii!”, a punctat și Claudiu Drăgan.

În altă ordine de idei, directorul sportiv al „roș-albilor” ne-a confirmat faptul că și ultimul set de teste anti-coronavirus, făcut în această dimineață, este negativ. Prin urmare, de mâine, Laszlo Balint va conduce primul antrenament colectiv de la reunirea ce a avut loc pe 18 mai, iar la orele serii va pune punct cantonamentului de la Hotel Subcetate.

Comentarii Facebook

5
1

Un comentariu

 1. Iti tremura glasul,auzul, la numele acesta,Brosovszky…iti tremura degetele pe tastatura….Iti tremura vocea doar sa indraznesti sa pronunti…..Istorie a scris regretatul Brosi,istorie a scris si Moni….Impun respect….
  Mutilatul nostru mic stadion,va fi din pacate prea fara sectoare denumite dupa gloriile noastre…..Sau mai stim noi?
  Sector Pecio?Sector Brosi?Sector Domide?Sector Coco Dumitrescu?Nu ne-ar incapea sectoarele…
  Poate,poate……Doamne fereste sectoare Falca,Balcea,etc…..
  Ma trec frigurile……Mai putin pana la „pamblica”….atunci sa vezi arogante si merite….

  3

  5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close