UTA Arad

Ionuț Popa a avut nevoie de intervenția Ambulanței și a rămas internat la spital

Starea de sănătate a lui Ionuț Popa s-a agravat în ultimele zile. Diagnosticat cu probleme la nivelul capului, experimentatul tehnician se luptă pentru viața sa de mai bine de un an și, la un moment dat, starea sa părea că s-a îmbunătățit puțin.

Recent, a reluat un tratament la care nu a răspuns prea bine, iar în această seară a suferit un stop cardio-respirator. Ambulanța l-a transportat de urgență pe „Mister” la Spitalul Clinic Județean, iar medicii au reușit resuscitarea sa. Din păcate, fostul tehnician al UTA-ei rămâne internat în stare destul de gravă la secţia Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean din Arad.

Ultimul meci în care Ionuț Popa a stat pe bancă la UTA a fost cel cu ACS Poli, fosta sa echipă, la Arad, pe 9 martie 2019. Arădenii s-au impus cu 2-1. În cariera sa de antrenor, Ionuț Popa le-a condus pe UTA, FC Bihor Oradea, Politehnica Iași, CSMS Iași, CS Mioveni, Național Sebiș, Șoimii Pâncota și ACS Poli Timișoara.

Multă sănătate și putere, „Mister”!

Istoria probelemelor de sănătate ale lui Ionuț Popa

Problemele de sănătate ale lui Ionuț Popa s-au agravat de la începutul anului 2019. Experimentatul antrenor arădean a început să se simtă rău de pe la mijlocul lunii ianuarie și a trecut pe la mai mulți medici din Arad, Iași, Timișoara, Cluj-Napoca și mai apoi Viena. Inițial, se vorbea despre o semipareză facială, dar starea de rău a persistat și după sesiunile de fizioterapie. Pe la începutul lunii martie 2019, un doctor neurolog de la Spitalul Clinic Județean din Timișoara i-a impus lui „Mister” restricții clare legate de stilul de viață și, astfel, acesta a fost în imposibilitatea de a mai conduce antrenamentele UTA-ei.

Popa a avut simptome de amorțeli în zona facială și nu mai putea vorbi, pentru ca mai apoi să nu mai reușească să miște un ochi. Dacă inițial doctorii au crezut că au de a face cu afecțiunile rezultate în urma unui atac cerebral ori unui infarct miocardic, ipotezele nu au stat în picioare, astfel că Ionuț Popa a fost supus unor mai multe analize foarte costisitoare, atât în țară, cât și în străinătate.

„Sunt acasă, la Arad, încă de la începutul lunii septembrie, atunci când am ieșit din spitalul de la Cluj. Cum mă simt? Ca un om bolnav, dar poate că asta îmi este soarta. Am fost pe la o grămadă de medici, dar…Of, cum este viața asta. Chiar nu vreau să pară acum că mă plâng în presă. Departe de mine acest gând, dar nici eu nu știu dacă se mai pot face multe pentru mine. Din păcate, medicii nu îmi pot face operația la cap, iar acest lucru îmi complică mult starea de sănătate. Sunt foarte trist din această cauză”, spunea Ionuț Popa, pe 10 ianuarie a acestui an, despre problemele sale medicale.

5 comentarii

 1. Inca o veste trista despre Mister…..Imi pare foarte rau,sincer….Sa tacem si sa speram in minuni,lasand orice rautate la distanta….
  Doresc familiei optimism maxim!Multa sanatate si speranta!

  0
  0
 2. Nea Popica ne rugam la Dumnezeu sa iti dea putere sa lupti mai departe pina la victorie.Te rog pune in aplicare ceea ce ai invatat pe toti,spiritul de invingator.Familia sì noi toti avem nevoie de tine !Doamne ajuta !

  0
  0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button