Fotbal judetean

Curticenii se consideră nedreptățiți: „Un meci de baraj cu Zăbraniul se mai putea juca fără probleme, ne-am și dat acceptul verbal pentru el!”





Prin decizie de Comitet Executiv, AJF Arad a „uns-o” campioană pe Victoria Zăbrani, echipa aflată pe primul loc în clasamentul Ligii a 4-a în momentul întreruperii campionatului, cauzată de pandemia de coronavirus. Echipa lui Dorel Mutică avea cu două puncte mai mult decât Frontiera Curtici, care acum se consideră lăsată în offside de șefii fotbalului județean.

E drept, la chestionarul pe care l-au completat în urmă cu trei săptămâni, „grănicerii” spuneau că nu pot respecta protocolul pe sănătate impus de autorități, dar: „De atunci s-au mai schimbat unele lucruri, măsurile nu mai sunt atât de restrictive și, în plus, era clar că nu mai exista timp pentru play-offul cu patru sau șase echipe, despre care se vorbea în chestionar. În schimb, un meci de baraj între primele două echipe clasate, așa cum se organizează și la Liga 3-a, stătea în picioare. De altfel, aseară, i-am și transmis verbal, într-o discuție amicală, domnului Vasile Rad, secretarul de la AJF Arad, dorința noastră de a juca un meci sau două împotriva celor de la Zăbrani. Aveam posibilitățile financiare să facem și testări, să respectăm și celelalte măsuri impuse de autorități, există chiar un excedent în bugetul clubului prin grija autorităților locale. Acum, însă, am aflat că Zăbraniul e campioană, ceea ce nu ni se pare deloc normal. Am discutat și cu domnul primar Bogdan Ban, dar și cu antrenorul Radu Anca și ambii sunt foarte supărați. La fel ca și noi, cei din conducere și, bineînțeles, jucătorii. Meritul sportiv trebuia să primeze, așa că cel puțin un joc  Zăbrani – Curtici era necesar pentru acest final de sezon. Cred că și pentru cei de la Zăbrani era util acest joc înainte de participarea la barajul de promovare, în cazul în care nu am fi câștigat noi. Ei oricum trebuie să respecte protocolul înainte de baraj, cheltuielile erau aceleași pentru ei, ca și pentru noi”, susține Sorin Grec, președintele Frontierei.

În replică, secretarul AJF Arad spune că votul CEX e suveran și nu are nicio implicare în acest caz. „E adevărat că am discutat cu domnul Grec, dar asta nu înseamnă că eu am avut vreun un cuvânt de spus astăzi. Nici măcar nu am drept de vot, Comitetul Executiv e singurul ce poate decide. Votul a fost majoritar pentru decretarea echipei Victoriei Zăbrani ca și campioană a județului, nu știu de ce cei de la Curtici aduc numele meu în joc”, spune Vasile Rad.

Așadar, clasamentul final al ediției 2019-2020 a Ligii a IV-a Arad rămâne neschimbat în urma deciziei CEX de azi:

13 comentarii

  1. Adevarul ca trebuia un baraj între primele 2 clasate pt ca returul la curtici nu sa jucat si asa era corect , ca la bagajele de liga a 3 care au doar 3 p între primele 2 clasate ,oricum ca o parere personala anul asta aradul nu are nici o echipă care să vrea cu adevarat la liga a 3 cum.au fost cermei lipova criș pecica în anii precedenți

    0
    0
  2. Ati fost intrebati de 7000 de ori daca vreti la barajul de liga 3 si ati zis pas . In cazul asta nu mai avea rost un asa zis meci de baraj intre voi si Zabrani . Ca nu sunteti interesati de liga 3. Ca primarul a transmis clar ca nu vrea echipa in liga 3 . Si acum ce faceti veniti si spuneti vrem ? A inceput campania electorala sau ce ? Lasati vrajeala . Nu amestecati fotbalul cu politica.

    0
    0
  3. Din moment ce s-a inghetat anul ….perfect decacord Zabrani campioana….dar cupa trebuie sa se joace..:)))cum vine asta???????
    ..daca ingheti anul …nu se mai joaca nici cupa…..decizie ridicola marca ” vasile rad…nici de data asta nu ai sanse la sefia AJF…:))))))

    0
    0
    1. unde scrie ca SE VA JUCA in Cupa Romaniei? se asteapta de la FRF ceva indicatii … poate va fi tragere la sorti … poate se va jcua FIFA 20 …

      0
      0
      1. Ba o sa se joace si Cupa.
        Stiu eu.
        Tot in Portugalia precum Champions League. Pe Estadio da Padreira o sa jucati toti: Curtici, Zabrani, Beliu si care o.m mai sunteti.
        E stadionul din Braga…nu mai cautati pe google.
        Puteti merge la o inspectie de teren.

        0
        0
        1. la Cupa Romaniei faza judeteana Arad, suntem la stadiul de sferturi de finala, sunt 8 echipe … deci trebuie sa se jaoce sferturi de finala, semifinale si finala, adica mai sunt 3 etape … mai multe informatii pe sportarad.ro sau pe ajfarad.ro, ca sa nu mai cauti pe google …

          0
          0
    2. Cupa se va juca in Portugalia.
      Precum Champions League.
      O sa mergeti toti sa jucati pe Estadio da Pedreira.
      E la Braga. Nu cautati pe google.

      0
      0
  4. Datorita crizei economice..oricine are ” niscaiva”” banuti…are garantat locul in liga3…..invita burleanu pe oricine..nu trebuie vandut meciul la baraj:)))super suporteeule

    0
    0
    1. se pare ca vor si ezerisul din caras dar si turceni din gorj … deci nu va fi usor, sunt ambitii din partea celor 3 pretendente …

      0
      0
      1. Lucian, după cum îi știu eu pe zăbrăneni(eu fiind dinZăbrani) sigur nu se vor da deoparte, au și jucători cu experiență care au meciuri destul de tari în picioare. Acum rămâne de văzut ce au și celelalte echipe și ce își doresc.

        0
        0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button