26/11/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

În capela din Sânnicolau Mic intri dintr-un câmp verde. Cimitirul este și el în apropiere, dar mai aproape este iarba, acolo unde Ionuț Popa și-a petrecut frumoșii ani ai vieții sale. Este cam neîngrijită, dar Ioan Roșca, cel care i-a fost sprijin lui „Mister” până la ultima suflare, este gata să intervină. În câteva ore ar face un gazon perfect, dacă nu ar fi împietrit de durere. El și alți zeci de arădeni, în special din lumea fotbalului, care au venit să vegheze la capătâiul apreciatului antrenor.

Cântecele preoților Gheorghe Gligor, Petru Ursulescu și Radomir Stoica îți rup sufletul. Ele și imaginea fiicei Meda și soției Rodica, nedezlipite de lângă stâlpul familiei lor.  Îi cunosc pe toți cei care își prezintă condoleanțele, izbucnesc în plâns și ți ghemuiesc în brațe. Prin natura meseriei sale, a sufletului mare și caracterului jovial, Ionuț Popa și-a lărgit familia. Azi e plâns în toate colțurile țării, iar semnele recunoștinței au înflorit în mingile ce-i încadrează sicriul.

„Alb-albastre”, de la Poli Iași, „alb-violete” de la Poli Timișoara, „galben-verzi” de la Mioveni sau „alb-roșii” de la Piroș Security, sunt florile și frunzele din baloanele ce-l vor însoți „Mister” în somnul cel de veci. Coroana „roș-albă” din partea clubului UTA le va fi alături, FCSB-ul și MM Stoica au ales flori „roș-albastre”, dar pânâ mâine, înainte de ultimul drum, capela va deveni neîncăpătoare. De flori și oameni.

Slujba de înmormântare a lui Ionuț Popa începe mâine, la ora 13, la Sânnicolau Mic.

11
0
%d blogeri au apreciat: