Glorii arădene

Mingi în culori pentru ultimul drum al Ionuț Popa





În capela din Sânnicolau Mic intri dintr-un câmp verde. Cimitirul este și el în apropiere, dar mai aproape este iarba, acolo unde Ionuț Popa și-a petrecut frumoșii ani ai vieții sale. Este cam neîngrijită, dar Ioan Roșca, cel care i-a fost sprijin lui „Mister” până la ultima suflare, este gata să intervină. În câteva ore ar face un gazon perfect, dacă nu ar fi împietrit de durere. El și alți zeci de arădeni, în special din lumea fotbalului, care au venit să vegheze la capătâiul apreciatului antrenor.

Cântecele preoților Gheorghe Gligor, Petru Ursulescu și Radomir Stoica îți rup sufletul. Ele și imaginea fiicei Meda și soției Rodica, nedezlipite de lângă stâlpul familiei lor.  Îi cunosc pe toți cei care își prezintă condoleanțele, izbucnesc în plâns și ți ghemuiesc în brațe. Prin natura meseriei sale, a sufletului mare și caracterului jovial, Ionuț Popa și-a lărgit familia. Azi e plâns în toate colțurile țării, iar semnele recunoștinței au înflorit în mingile ce-i încadrează sicriul.

„Alb-albastre”, de la Poli Iași, „alb-violete” de la Poli Timișoara, „galben-verzi” de la Mioveni sau „alb-roșii” de la Piroș Security, sunt florile și frunzele din baloanele ce-l vor însoți „Mister” în somnul cel de veci. Coroana „roș-albă” din partea clubului UTA le va fi alături, FCSB-ul și MM Stoica au ales flori „roș-albastre”, dar pânâ mâine, înainte de ultimul drum, capela va deveni neîncăpătoare. De flori și oameni.

Slujba de înmormântare a lui Ionuț Popa începe mâine, la ora 13, la Sânnicolau Mic.









6 comentarii

  1. Trist,foarte trist….momente grele,de suferinta….Imi pare enorm de rau MisterPopica!Sa va odihniti in pace!
    Condoleante maxime familiei indoliate….

    0
    0
    1. Ai putea sa faci un exercitiu de memorie ( chiar si pe la 3 noaptea, pana la urma e problema ta cand dormi) si sa-ti revezi comentariile din momentul in care nea Popica a preluat echipa.

      0
      0
    2. Daca ai uitat , o mica doza de lecitina:
      ,,Domnule @Puiu,acest I.Popa,nu este primul antrenor care antreneaza si pe UTA si numele Poli(care o fi ea)”.
      Chiar nu ai nicio limita?

      0
      0
    3. Era unul dintre mesajele in care-l faceai albie de porci pe DOMNUL IONUT POPA.
      A fost cenzurat de administratorii acestui site. Acum , nu si atunci.

      0
      0
  2. Făclie de veghe pe umezi morminte. Un sunet de clopote în orele sfinte. Un vis ce își moaie aripa-n amar. Astfel ai trecut de al lumii hotar. ! Morris est. Eminescu

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button