UTA Arad

Ultima testare înainte de UTA – Petrolul, „lupii” vin în vest pe calea aerului





În videoconferința cu reprezentanții grupărilor de Liga 2-a, reprezentanții Federației Române de Fotbal le-au reamintim combatantelor din play-off că au obligația de se mai testat pentru coronavirus cu două-trei zile înainte de etapa din wekend. Fiindcă ziua de vineri e dedicată deplasării la Arad, Petrolul, adversarul de sâmbătă al „Bătrânei Doamne” au făcut testul în această dimineață, în timp ce „roș-albii” îl vor face joi, la primele ore ale zilei. Cert este că până vineri, rezultatele testelor trebuie să ajungă pe e-mailul Federației, existând și riscul ca meciul să nu fie programat dacă apar nedorite cazuri pozitive.

Delegația „lupilor galbeni” va calători cu avionul pe ruta București – Timișoara vineri, până la această oră Costel Enache neavând fotbaliști indisponibili. Și tot ca un detaliu, începând din această săptămână, prahovenii s-au antrenat pe un teren sintetic pentru a se obișnui cu suprafața de joc de pe „Motorul”.

Altfel, pe arena din Aradul Nou au fost la punct și ultimele detalii în sensul asigurării condițiilor de desfășurare a unui meci de fotbal post-pandemie. Vestiarele vor fi dezinfectate de o firmă specializată și sigilate după ultimul antrenament al elevilor lui Laszlo Balint, cel de vineri. Vă mai reamintim că o parte dintre jucătorii de rezervă și din staff vor lua loc în tribună, lângă băncile de rezervă, tocmai pentru a se respecta distanțarea socială.

2 comentarii

  1. Capcane pentru ,,lupi” și mutați în habitatul viitor de ,,,B”. Nu risca nimeni deplasarea la Arad cu auto. pe model două zile pe sosea !! Model și pentru deplasări ale arădenilor în sudul țării. Divizie B cu costuri lângă Cupe europene . Pregătiri triplate de protocoale pandemice .O planeta cu medici asortati. cu costume cosmice și suporteri așezați. cu compasul în piețe publice la ecrane care oricât de fidele ,înlocuiesc friptura de grătar cu carnea din conserve . În așteptarea gazonului natural ,al echipei în carne și oase ,să susținem imagini 4 K cu viitoarea divizionara A. UTA Arad. BAFTA !!!

    0
    0
  2. Ba toate le inteleg…dar ce doamne iarta’ma dupa ce se fac atatea teste…se mai pastreaza distanta intre jucatori….de ce? Oricum ei se intalnesc la antrenamente si pe teren la meci….cea mai mare prostie, ma jur…

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button