UTA Arad

E oficial: UTA – Petrolul s-a amânat pentru ”prima dată disponibilă”: Șase sunt ploieștenii testați cu SARS-CoV-2!





Printr-un comunicat postat de câteva minute pe site-ul oficial (frf.ro), Federația anunță amânarea disputei dintre UTA și Petrolul, din cadrul etapei inaugurale a play-offului ligii secunde la fotbal.Tot conform Federației, șase persoane din cadrul clubului Petrolul Ploiești au fost depistate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 în urma testării, deși dimineață, în presa centrală, s-a vorbit de cinci.

Iată formularea venită dinspre Casa Fotbalului:

”Departamentul de competiții al Federației Române de Fotbal a amânat meciul ploieștenilor programat inițial sâmbătă, 4 iulie.

Având în vedere discuțiile avute cu reprezentanții celor 6 formații implicate în play-off-ul Ligii 2, în cadrul ultimei videoconferințe, pentru a stabili modul de acțiune pe mai multe scenarii posibile, partida UTA Arad – FC Petrolul Ploiești, programată sâmbătă, 4 iulie, la Arad, a fost amânată. Meciul va fi reprogramat în prima dată disponibilă. De asemenea, Federația Română de Fotbal precizează că partidele amânate, în cazul în care vor exista mai multe, vor fi reprogramate în ordinea amânării acestora și utilizând toate datele disponibile din calendarul competițional.

DSP Prahova a demarat o anchetă epidemiologică la clubul din Ploiești”.

Teoretic, cei de la Petrolul ar trebui să intre în izolare pentru următoarele 14 zile, astfel ca vor rata cel puțin primele două etape, în care ar fi dat piept cu UTA și Rapid. Dacă, totuși, vor reveni pe gazon în disputa cu numărul trei, contra celor de la Turris, următoarea dată disponibilă pentru confruntarea cu UTA ar trebui să fie săptămâna 18-25 iulie. Atunci „Bătrâna Doamnă” s-ar afla între „ciocnirile” de la Mioveni și cea de acasă cu Rapidul.

Play-off-ul Ligii 2 debutează vineri, de la ora 17:00, cu meciul de la Turnu Măgurele dintre Turris Oltul și Campionii FC Argeș, iar singurul meci ce se mai joacă în această primă etapă e programat marți, de la ora 20:00, între CS Mioveni – Rapid. Aceste ultime două echipe se vor testa de abia sâmbătă, în așa fel încât rezultatele să ajungă la FRF cu 48 de ore înainte de primul fluier.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button