Arhivă articole

Federația va lua o decizie în privința meciului UTA – Petrolul de abia după aflarea rezultatelor retestării „petroliștilor”: „Poate au fost eronate…”

Petrolul speră ca rezultatele testelor împotriva SARS-CoV-2 efectuate ieri și al căror rezultat pozitiv a venit astăzi, înainte meciului cu UTA, programat sâmbătă, să fie eronate. În acest sens, componenții echipei ploieștene au fost supuși, astăzi, unor noi recoltări pentru a avea încă o dată un răspuns pentru a se lua o decizie privind amânarea sau nu a întâlnirii de la Arad.

Laurențiu Bulata Săvescu, medicul Petrolul, a comentat pentru gsp.ro că în cadrul echipei există speranța ca rezultatele să fi fost eronate. Cinci persoane din cadrul lotului au fost confirmate pozitiv astăzi, după testele efectuate ieri, conform protocolului medical înainte de desfășurarea primului meci oficial. „Suntem surprinși de aceste rezultate. Este al patrulea set de teste pe care îl facem. Primele trei au ieșit complet negative, ultimele le-am făcut în urmă cu o săptămână. Astăzi au fost recoltate din nou probe pentru o nouă testare și așteptăm rezultatele chiar în cursul serii de astăzi. Sper ca toate să iasă finalmente negativ, fiindcă au mai fost cazuri cu rezultate eronate. Deocamdată, toată lumea a plecat în izolare”, a spus Bulata.

Șeful DSP Prahova: „Cinci jucători vor fi internați. Restul lotului intră în izolare pentru 14 zile”

Bogdan Nica, șeful Direcției de Sănătate Publică Prahova, a confirmat existența cazurilor la Petrolul și spune că ancheta a fost demarată din această dimineață, când s-a și primit rezultatul testărilor. „Testele au fost făcute la un laborator acreditat. E o anchetă mai complexă, fiindcă trebuie să indentificăm contacții nu doar din lot, ci și la nivel de club și familii. Vineri, probabil, vom avea tabloul concret. Cert este că cei cinci jucători vor fi internați la Spitalul din Câmpina, iar restul lotului intră în izolare pentru 14 zile. La testele anterioare au ieșit cu toții negativ, prin urmare cineva din club a adus virusul recent în grup. Din păcate, toată lumea s-a relaxat și ajungem la astfel de situații complicate”, a spus Bogdan Nica pentru gsp.ro.

Apelați telefonic pentru a-și spune punctul de vedere despre această situație ivită la Petrolul, directorul sportiv Costel Lazăr și vicepreședintele Octavian Grigore nu au răspuns.

Play-off-ul Ligii 2 debutează vineri, de la ora 17:00, cu meciul de la Turnu Măgurele dintre Turris Oltul și Campionii FC Argeș. Sâmbătă, de la ora 17:00, era programată întâlnirea UTA Arad – Petrolul, iar tocmai marți, de la ora 20:00, se joacă CS Mioveni – Rapid.

2
1

5 comentarii la articolul: “Federația va lua o decizie în privința meciului UTA – Petrolul de abia după aflarea rezultatelor retestării „petroliștilor”: „Poate au fost eronate…”

 1. Si ce planuri va făceați ca stati pe iarba in parc la televizor cu berea in mana dreapta si tigara in mana stanga :)))

  2

  25
  1. Mare bou, mai zici ca ești și arădean. Imitației.Cred ca ești doar un copil prost, care te joci încă cu coșurile de pe fata!

   12

   3
 2. Am auzit azi că in cazul in care UTA va castiga la Tas , federalii vor să declare promovate toate cele 6 echipe din playoff, iar liga întâi va reveni la formula cu 18 echipe, cele 12 ramase fără 2 retrogradate, plus cele 6 din b..

  1

  4
 3. Ce decizie sa mai iei FRF ? Nu vezi ca situatia este destul de grava la Petrolul !!! Ce sa mai joace Petrolul ? Poate turca s-au baba oarba , deci Petrolul a incalcat protocolul ,nu au respectat ce trebuie si deci trebuie eliminata din joc ca, nu mai are credibilitate !!!

  2

  1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.