18/10/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Semifinala Elite, dintre UTA și Dinamo – în pericol de a nu se disputa! Patru juniori ai câinilor – infectați cu coronavirus

Când Federația a decis, într-un final, ca ediția 2019-2020 a Ligii Elitelor U19 să se încheie printr-un turneu semifinal, din care să rezulte echipele ce vor juca cu trofeul pe masă, totul poate sări în aer ca urmare a focarului de coronavirus de la Dinamo. Juniorii mari ai „câinilor roșii” ar trebui să joace pentru accesul în finală chiar cu UTA, pe 1 august, la Mogoșoaia, dar e greu de crezut că acest lucru se va întâmpla.

Conform presei centrale, patru elevi de-ai lui Mihai Dobre sunt purtători ai virusului SARS-CoV-2 și anume portarii Ștefan Fara și Aleksander Mitrovici și fundașii Dan Tălmaciu și Gabriel Vasile. Cum ancheta epidemiologică e plină desfășurare la Dinamo și se fac teste tot la două-trei zile, este posibil ca și alți fotbaliști de la formația de tineret să fie infectați și atunci e greu de crezut că de sâmbătă într-o săptămână se poate juca semifinala Dinamo – UTA.

La rândul lor, puștii pregătiți de Sandu Gaica, Adi Ungur și Mihai Petcuț se vor testa la mijlocul săptămânii viitoare, după care, dacă totul este în regulă, vor pleca spre București joi, 30 iulie. La ora actuală, Rădulescu și Paunchici nu sunt refăcuți sută la sută, însă, așa am spus, rămâne de văzut dacă planul FRF rămâne în picioare dacă situația de la Dinamo scapă de sub control. Sau, există și varianta să se mai  dispute doar cealaltă semifinală, Viitorul – CFR Cluj, iar UTA să ajungă direct în ultimul act al unei competiții ce trebuie să dea rapid participanta României în ediția viitoare a Youth League.

5
0
%d blogeri au apreciat: