24/11/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Mioveniul a dat lovitura în derby-ul Argeșului, UTA mai are nevoie de doar un punct pentru a promova matematic în Liga 1!

Jocul rezultatelor continuă să o ajute pe „Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc în play-offul ligii secunde. Într-o restanță din etapa a doua, CS Mioveni a câștigat cu 3-2 derby-ul Argeșului desfășurat la Pitești, după ce a condus și a fost condusă. Echipa lui Claudiu Niculescu a dat lovitura în penultimul minut de joc, după reușita lui Anghelina, care a profitat de o eroare a portarului Ducan.

Năstăsie (min. 32) și Nini Popesu (40) au întors golul de 0-1 al lui Alexe (min. 11), însă actul secund a fost al Mioveniului. Rădescu a egalat la 2 în minutul 68, iar Anghelina și-a dus echipa pe un provizoriu loc 3.

Cu două runde înainte de final calculele sunt clare pentru UTA. Cu o remiză duminică, contra Rapidului, sau în ultima rundă, la Pitești, arădenii promovează în Liga 1, indiferent de celelalte rezultate. Fiindcă au meci direct, una dintre Turris și Mioveni nu o mai poate întrece (matematic) pe echipa lui Laszlo Balint, care mai e atentă doar la FC Argeș, cu condiția ca aceasta să o bată, marți, pe „Ilie Oană”, pe Petrolul,  ca să aibă șansa victoriei directe cu „roș-albii”. Vă reamintim că dintre urmăritoarele UTA-ei, doar teamul lui Ionuț Badea nu a beneficiat de rotunjire, în timp ce Turris și Mioveni ar fi dezavantajate în fața arădenilor în caz de egalitate de puncte.

Dar, o remiză cu Rapidul, duminică, al declanșa fiesta pe Mureș pentru promovarea, după 12 ani de zile, a grupării emblemă a orașului.

Formații:

Campionii FC Argeș: Ducan – Tofan, Mih. Leca, Deslandes, Șerbănică – Prepeliță (cpt.)(Brînzan 55′), I. Șerban – N. Popescu (Mirică 87′), Matiș, I. Năstăsie (Rob. Grecu 63′) – Buhăescu (Alin Popa 87′). Rezerve neutilizate: Micle – N. Mușat, Turda. Antrenor: Ionuț Badea

CS Mioveni: F. Croitoru – Rob. Ghiță (Albăstroiu 85′), Rob. Gherghe, Burnea, Ct. Alexe – M. Șerban, Anghelina – Rădescu (Trașcu 85′), Massaro (Hergheligiu 75′), Măzărache (Ișfan 59′) – Val. Balint. Rezerve neutilizate: Bg. Preda – Tirică. Antrenor: Claudiu Niculescu

Eliminat: Andrei Tofan 90+2′ (cumul de cartonașe galbene)

Arbitri: Florin Andrei (Târgu Mureş) – Daniel Hulubei (Vaslui) și Vlad Bârleanu (Bucureşti). Asistenți: Bogdan Dumitrache (Bucureşti).

Observatori FRF: Ioan Duma (Sibiu) și Cristian Petropulos (Alba Iulia).

Foto: Silviu Constantin / Sport Pictures

Clasament

 

6
0
%d blogeri au apreciat: