Liga a 2-a

Mioveniul a dat lovitura în derby-ul Argeșului, UTA mai are nevoie de doar un punct pentru a promova matematic în Liga 1!





Jocul rezultatelor continuă să o ajute pe „Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc în play-offul ligii secunde. Într-o restanță din etapa a doua, CS Mioveni a câștigat cu 3-2 derby-ul Argeșului desfășurat la Pitești, după ce a condus și a fost condusă. Echipa lui Claudiu Niculescu a dat lovitura în penultimul minut de joc, după reușita lui Anghelina, care a profitat de o eroare a portarului Ducan.

Năstăsie (min. 32) și Nini Popesu (40) au întors golul de 0-1 al lui Alexe (min. 11), însă actul secund a fost al Mioveniului. Rădescu a egalat la 2 în minutul 68, iar Anghelina și-a dus echipa pe un provizoriu loc 3.

Cu două runde înainte de final calculele sunt clare pentru UTA. Cu o remiză duminică, contra Rapidului, sau în ultima rundă, la Pitești, arădenii promovează în Liga 1, indiferent de celelalte rezultate. Fiindcă au meci direct, una dintre Turris și Mioveni nu o mai poate întrece (matematic) pe echipa lui Laszlo Balint, care mai e atentă doar la FC Argeș, cu condiția ca aceasta să o bată, marți, pe „Ilie Oană”, pe Petrolul,  ca să aibă șansa victoriei directe cu „roș-albii”. Vă reamintim că dintre urmăritoarele UTA-ei, doar teamul lui Ionuț Badea nu a beneficiat de rotunjire, în timp ce Turris și Mioveni ar fi dezavantajate în fața arădenilor în caz de egalitate de puncte.

Dar, o remiză cu Rapidul, duminică, al declanșa fiesta pe Mureș pentru promovarea, după 12 ani de zile, a grupării emblemă a orașului.

Formații:

Campionii FC Argeș: Ducan – Tofan, Mih. Leca, Deslandes, Șerbănică – Prepeliță (cpt.)(Brînzan 55′), I. Șerban – N. Popescu (Mirică 87′), Matiș, I. Năstăsie (Rob. Grecu 63′) – Buhăescu (Alin Popa 87′). Rezerve neutilizate: Micle – N. Mușat, Turda. Antrenor: Ionuț Badea

CS Mioveni: F. Croitoru – Rob. Ghiță (Albăstroiu 85′), Rob. Gherghe, Burnea, Ct. Alexe – M. Șerban, Anghelina – Rădescu (Trașcu 85′), Massaro (Hergheligiu 75′), Măzărache (Ișfan 59′) – Val. Balint. Rezerve neutilizate: Bg. Preda – Tirică. Antrenor: Claudiu Niculescu

Eliminat: Andrei Tofan 90+2′ (cumul de cartonașe galbene)

Arbitri: Florin Andrei (Târgu Mureş) – Daniel Hulubei (Vaslui) și Vlad Bârleanu (Bucureşti). Asistenți: Bogdan Dumitrache (Bucureşti).

Observatori FRF: Ioan Duma (Sibiu) și Cristian Petropulos (Alba Iulia).

Foto: Silviu Constantin / Sport Pictures

Clasament

 

7 comentarii

  1. Vrem victoria Duminică, un egal ar promova echipa da, dar pt că sunt frații rivalilor vrem victoria, că prea s-au lăudat pe online că ne-au bătut în tur!

    0
    0
  2. Vechea politie interbelica ,apoi miliția , avea ca supliment de anchetă ,la hoți de buzunare ,,BATAIA. Ca sa nu se mai obosească ,punea pe primul să-i tragă o palma celuilalt . Apoi invers . Așa și-au dat palme și cei care se uitau spre locul UNU. !!! O victorie cu RAPID sa putem spune că întrecerea a fost. apropiata ,,,… CU MAINILE CURATE” !!

    0
    0
  3. UTA. TREBUIE SA CASTIGE SA II ARATE RAPIDULETULUI CINE ESTE SEFUL LA ACEST PLAY OFF !!! Sat…………………. UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA ARAD !!! BRAVO BAIETII , UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA ARAD !!!

    0
    0
  4. Ce a spus Gabriel Paraschiv ( fost campion national cu Otelul Galati ) ??? Toti isi fac tot felul de calcule dar uita un element esential : Dreptatea Divina ! UTA nu merita sa fie tarata de FRF in mizeria asta de play off !!! Au fost si sunt cei mai buni !!! Hai UTA ! Victorie cu Rapid, sa le arati cine esti !!!

    0
    0
    1. Numai pt declaratia asta Paraschiv (care nu a fost un fotbalist rau deloc) ar merita să fie secundul lui Balint!

      0
      0
  5. Odată cu o promovare muncită și meritată ne putem uita cu respect și admirație spre ,,mica armata ”. care a asigurat sănătatea lotului ,sănătate care se dovedește înger păzitor Giro a fost primul care a. evidențiat acest aspect. Bucurie reținută și la vizionarea colectivă unde tot Giro va închina un pahar și pentru noi la 600 de km !! Acum am învățat să ne bucurăm cu masca pe figura . Gândul celor care au văzut UTA in A ,zboară la programul viitor. 23 august noua era aradeana . Acum dorind la toată. lumea sănătate ne dăm seama de greutatea cuvintelor bătrânești. Hai UTA. !!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button