UTA Arad

Televiziunile au decis: UTA – Rapid se joacă mai repede duminică!





Deținătorili drepturilor TV în fotbalul românesc au operat schimbări în programul transmisiilor din weekend. După ce CFR Cluj – FC Botoșani a fost amânat oficial de LPF, în contextul focarului de coronavirus din tabăra campioanei României, televiziunile au reprogramat alte două partide.

Duminică, 26 iulie, în prime-time se va desfășura partida din play-outul Ligii 1, dintre Voluntari și Sepsi Sfântu Gheorghe, iar derby-ul fostelor campioane ale României, din play-offul ligii secunde se va juca mai repede. Astfel, UTA – Rapid, de pe arena „Motorul” din Arad va începe la ora 17 și nu la 18,15, la cât fusese programată inițial.

Pe cale de consecință, suporterii utiști înscriși la vizionarea din Piața Avram Iancu sunt așteptați începând cu ora 16:00!  Vă reamintim că un singur punct din disputa cu giuleștenii i-ar fi de ajuns „Bătrânei Doamne” pentru a sărbători promovarea matematică în elită.

Următoarele două meciuri din runda a patra au rămas programate la o distanță de două zile, marți, 28 iulie, însă și acestea au o nouă oră de start.Turris Oltul – CS Mioveni începe de la ora 17:00, nu 17:30, iar Petrolul – Campionii FC Argeșdebutează la ora 19:00, nu la 20:00. Programul etapei a 5-a rămâne, pentru moment, nestabilit cu exactitate, urmând a avea loc la începutul lunii august.

Toate meciurile sunt televizate de cele trei televiziuni deținătoare de drepturi în Liga 2: DigiSport, TelekomSport și LookSport.

5 comentarii

  1. Multumim pentru informatie @sportarad….De parca m-ar fi interesat meciul Voluntari-Sepsi,daca asa considera Teszar ca ar fi mai interesant….Ce prime-time,pentru cine?Prostia si idiotenia crasa continua in mod accentuat…..Sunt curios cum vor programa sleahta FRF,LPF,Digi…derbi-ul maxim,sezonul viitor in Liga a 2-a intre Rapid-Minamo….Probabil considerat de maxima audienta….:-))))

    0
    0
  2. Nu contează ora, pe ți trebuie să-i batem și treziți din somn la 4 dimineața.
    Pă ei și pă mamele lor!

    0
    0
  3. Nu conteaza ora , UTA. maine la sfarsitul meciului este PROMOVATA si incepe FIESTA !!! Rapiduletul trenuletul a deraiat in camp si s-a blocat al naibii de rau dar sa nu se intristeze ca, la anul in liga2a dery mare va avea, RAPID – MIMAMO !!!

    0
    0
  4. Situatia devine tot mai ilara…de „rasu’-plansu”…LPF a propus ca sa nu retrogradeze nimeni…2 promovate din Liga a 2-a si baraj intre ultimul loc din Liga 1-i(evident ajutor pentru Minamo) si locul 3 din Liga a 2-a…
    Se voteaza in data de 30 iulie….Doamne….la ce circ ieftin asistam….Tragi-comedie….

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button