UTA Arad

Se închide cercul? Petrescu o arbitrează din nou pe UTA după returul barajului cu Poli, din 2017!





„Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc este la 90 de minute de revenirea, după 12 ani, în elita fotbalului românesc. Atât de aproape, a mai fost acum trei veri, când disputa returul barajului cu ACS Poli, la Șiria. Curtuiuș oferea iluzia promovării după reușita din minutul 5 (în tur timișorenii se impuseseră cu 2-1), însă echipa pregătită la acea vreme de Ionuț Popa avea să întoarcă rezultatul și sărbătorească salvarea eroică de la retrogradare, pornind de la -14 în clasamentul Ligii 1.

De ce pomenim acum de acel meci? Fiindcă a fost condus la centru de Radu Petrescu, arbitru FIFA, care a fost delegat și mâine la meciul de promovare al UTA-ei, contra Rapidului. De altfel, „centralul” bucureștean nu a mai condus niciun meci al „roș-albilor” de atunci încoace, el fiind delegat în special la partidele din elită. Ultimul dintre ele: Botoșani – Craiova 0-2.

Desemnat cel mai bun arbitru român în 2018, Petrescu o mai fluierase pe UTA în alte trei ocazii, la începutul carierei sale. În 2009, în eșecul cu 4-0 al arădenilor la Cluj, cu Universitatea și la remiza internă, 1-1, cu FC Bihor. Atunci reușita arădenilor a purtat semnătura lui Andrei Mutulescu, fotbalist care avea să sufere un infarct doi ani mai târziu, la o miuță cu prietenii. Avea doar 23 de ani. În fine, singurul succes al UTA-ei cu Petrescu la centru s-a înregistrat pe 31 martie 2013, la Brașov, cu Corona, după reușita argentinianului Laso.

La meciul de mâine, de la ora 17, dintre UTA și Rapdi, „centralul” de 37 de ani are asistenți din Moldova, pe Vladimir Urzică (Piatra Neamț) și Adrian Vornicu (Iași). Rezervă este sătmăreanul Szabolcs Kovacs, iar observator de arbitri: Dan Jiga, din Bistrița.  Vă reamintim că trupa lui Laszlo Balint are nevoie de un singur punct pentru a fi promovată matematic în primul eșalon.

10 comentarii

  1. Poate sa fie orice arbitru,daca ai valoare si stiinta jocului nu poti avea probleme.Nu trebuie sa te bazezi pe un penalty cerut la miloaga.Cel mai bun lucru este sa te bazezi pe suturi de la distanta de la marginea careului,pe combinatii tehnice in atac cu driblinguri si scoaterea adversarilor prinn scheme gandite la antrenamente.Cu siguranta UTA isi va face jocul si va castiga cred eu la cel putin 2 goluri diferenta.HAIDE UTA !

    0
    0
  2. UTA -Rapid 2-1 sau 1-0. Meci foarte greu ,Rapidul au jucători tineri (dar nu au multa experiență),stau bine fizic. Se bazează foarte mult pe mijlocași ,Labeau e un jucător foarte bun chiar daca are o scădere de formá . Va fi un meci cu o încărcătură psihică foarte mare de aceea jucători trebuie sa joace calm și cît mai simplu. Sper să câștigăm.

    0
    0
  3. Meci greu dar UTA. trebuie sa se impuna in cel mai rau caz un rezultat de egalitate pt. a promova cu o etapa inainte de terminarea play off-lui si sa aduca bucurie foarte mare ARADULUI si sustinatorilor din tara si din strainatate . HAI BAIETII ,LUPTATI PANA LA ULTIMA PICATURA DE ENERGIE PT. A SE INDEPLINI OBIECTIVUL PROMOVARII PT. CA SUNTETI ATAT, ATAT DE APROAPE !!! SUCCES BAIETII, UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA ARAD !!! V I C T O R I E !!!

    0
    0
  4. Sa incercam sa nu traim prin conspiratii, uneori nefondate….Spun „uneori” pentru ca pana la acest sezon 2019-2020….mai rar am putut considera arbitraje perfecte,meci de meci,atunci cand intr-adevar ne-a fost greu….O stim si am trecut prin asa ceva..Au fost multe arbitraje iritante…cate un fault neacordat,cate un aut invers…Doar daca la Haidiner ne gandim…deja este suficient….
    Nu comentez nici delegarea unui bucurestean la meciul de maine contra Rapid….cu toate ca nu inteleg aceasta alegere….
    Nu avem cum sa ratam promovarea….si vreau sa vad daca anul viitor,UTA va fi vre-odata arbitrata de Hategan….Atat am avut de spus….
    Vreau si imi doresc nespus de mult,ca maine seara in jurul orei 18:47-18:50,uitand pe moment de virus…sa ne bucuram impreuna!
    UTA mereu!Hai baietii!

    0
    0
  5. Altul nu gasea sa arbitreze decat un bucurestean ? Nu este normal,vom vedea cum o sa arbitreze ?

    0
    0
  6. Afland cine ne arbitreaza cu Rapidul,permiteti cateva comentarii stimati utisti.Acest R.Petrescu a afost operat la cap datoita unei tumori…..,dar avea in BV.un tiz de nume fost arbitru ce putea castiga de unul singur un meci precum s-ar fi laudat Tudor cu barba ca un calugar,ajuns la Jijii langa Argaseala…!Acest brasovean R.P. fluiera dupa cum erau promisiunile…si la cei pe care ii iubea le spunea sa cada in careul advers,sa-si puna piedica cand e adversar langa atacantii a carui echipa dorea victoria,,Nu uit pe Ion din Petrosani care inainte de meciurile fluierate se imbata urcandu-se pe mese si canta,pe T.Ialos ce alerga cu mana stanga tot ridicata…..pe satmareanu O.Anderco (decedat ca masior..)Titorov,pe prietenul lui Hategan din Craiova ce a vrut sa se sinucida,etc,etc.Fratele lui I.Dumkitrescu colecta baranza de la ciobanii sibieni si o ducea in pietele bucurestene,pe alt analist Digi ….inatnit la un director unde se producea tabla din cupru ce era destinata fabricarii de cazane de tuica de bruneti….!!La Progresul Buc.a jucat SANDU PASCANU si apoi s-a facut observator…A fot delegat prin Oltenia si inainea unui meci gazdele au facut o masa copioasa si respectivul s-a inecat cu mancare si a decedat acolo….Poate scriu 1-2 carti cu Valy Viscky sa stiti fapte reale…Succes UTA si bate pe Rapid pentru noi si nu uita de cei 2 aradeni anti-uta !!!!

    0
    0
    1. Eu stiu ca pupaza si ,,cucul,,(ca tine. de ai lua tu medicamente…) mananca si rahat…!Hai UTA !

      0
      0
    1. D-le Nelu din Targoviste as putea face un lung metraj alaturi de priceputi in condei precum Radu Paraschivescu,Dan Coita,Valy Vischi…..despre UTA !Nu pot uita pe f.jucatori ai Chindiei care se puneau pres in fata lui Dudu Georgescu (49 goluri,,,,,)ca sa cucereasca Gheata de Aur.Cum dracu fundasii Chindiei din acea perioada fugeau din calea lui D.Georgescu chiar intr-un mei televizat si apoi trofeul G de A,a fost desfiintat.Sa mai stii ca UTA joaca mai slab ca Chindia ..si daca jucatorii utisti s-au pus pe spate in meciul cu Rapid…????Hai UTA !

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button