UTA Arad

Alexa consideră că Rapidul a câștigat meritat la Arad, dar o vede pe UTA în Liga 1: „O felicit, poate promova după rezultatele din etapa asta”





Dacă după înfrângerea de pe teren propriu în fața echipei Campionii FC Argeș, scor 1-2, Rapid începea deja să se gândească la următorul sezon de Liga 2, meciul cu UTA, în care a câștigat cu 2-1, a readus speranțele la promovarea în Liga 1 în tabăra giuleșteană.

La finalul partidei de la Arad, Dan Alexa a spus că Rapid a controlat jocul în marea sa parte și că ocaziile mai multe au aparținut elevilor săi. Antrenorul e de părere că introducerea pe teren a lui Antonio Sefer, produsă înaintea golului egalizator, a schimbat jocul Rapidului. „Pentru noi orice alt rezultat în afara victoriei ne scotea până și din lupta pentru locul de baraj, iar acest rezultat ne ține în viață. Am controlat meciul de la început. Știam că UTA este o echipă foarte bine organizată, o echipă care închide foarte bine culoarele de pasare. Știam că au un joc de contraatac foarte bun. UTA a echilibrat în prima repriză, au reușit și acel gol pe o gafă a apărării noastre, o bâlbâială. Apoi am controlat jocul până la pauză. Jucătorii care au intrat au fost…Am fost inspirat cu trecerea lui Sefer în zonă centrală, un jucător care, practic, a făcut diferența astăzi. Un jucător care are foarte mult talent și, pe lângă cele două goluri, am reușit să mai avem două-trei situații foarte bune. UTA, sporadic, așa, a reușit să ne mai pună probleme. Cred că este o victorie meritată, pentru că, astăzi, cred noi am fost echipa mai bună”, a declarat la final Alexa.

Pe de altă parte, fostul mijlocaș al lui Poli crede că arădenii pot sărbători accederea matematică în elită în această etapă în care au pierdut, dar spune și ce îi așteaptă pe elevii săi în ultimul meci din play-off, cu Turris Oltul, echipă împotriva căreia s-a înregistrat în jocurile directe două înfrângeri și un egal. „Oricum, felicit UTA, pentru că are 29 de puncte. UTA a condus campionatul ăsta și încă îl conduce, și eu cred că poate să fie promovați și după rezultatele din etapa asta. Dacă bate Petrolul pe Argeș sunt promovați. Pentru noi urmează o ultimă finală. Cu un egal astăzi am fi fost scoși matematic din cărți chiar din lupta pentru locul 3. Am reușit să obținem o victorie care ne obligă în momentul ăstă să câștigăm cu Măgurele, o echipă, care, la fel, e foarte bună. E un play-off disputat, cu meciuri în care un moment poate să decidă soarta partidei. Sunt echipe cu antrenori foarte buni, foarte organizate și cred că până acum a fost, așa, un spectacol real”, a mai declarat  Dan Alexa la microfonul DigiSport.

Inamicul numărul unu al suporterilor arădeni, care l-au și înjurat de pe gardurile si clădirile în construcție învecinate cu „Motorul”, Dan Alexa fost aproape și de o corecție fizică înainte de a se urca în autocarul Rapidului, la finalul partidei de la Arad.









4 comentarii

  1. pai da… cu un egal erati scosi si eram fericiti noi. Acum cred ca sia dat seama domnul Alexa ca meritul e al UTEI SI NU AL JUCATORILOR SAI
    Dar ce mai conteaza suporterul UTIST pt coducere si jucatori UTEI, ca de 30 de ani VINDEM PROMOVAREA…. rocar, u cluj etc
    ATUNCI UNII ACUM ALTII…… e destul cu umilinta! sper sa promovam dar frica imi e ca miticii ne-o trag de vorbeste Meszar singur.
    Iar dupa aceea sper sa plecati cu totii din Arad…… Josnic, neati umilit din nou domnilor conducatori

    0
    0
  2. Alexa, nu contenește cu felicitarile la adresa UTA. Cum să nu, ati fost ca inecatul care a luat o gură de aer. Să vedem dacă va fi de folos.

    0
    0
    1. nu cred ca va fi deoarece deja stim aproape sigur 2 echipe promovate MIOVENI cu sansa la primul loc si UTA chiar de pe locul 2 direct promovabil asta doar daca FC ARGES NU OBTINE VICTORIA putin probabila cu PETROLUL! DECI rapidul nu va prinde nici macar jocul de baraj! HAIDE UTA CAMPIOANA PROVINCIEI!ASA ARADENI SA TINEM CU PETROLUL SI PESTE APROX 90 MIN SUNTEM IN LIGA1!

      0
      0
  3. Dacă Petrolul bate azi si ultima etapă pe Mioveni vor promova de pe 2. Nu-i mai interesează de altii. UTA de azi e in liga 1.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button