UTA Arad

Orele trec greu…Corviniștii le trimit un mesaj de susținere camarazilor arădeni: ”Haide UTA, hai Aradu’!”





Epidemia de coronavirus este pe cale să le fure suporterilor utiști ceea ce putea fi una dintre cele mai frumoase amintiri ale vieții lor. După 18 ani de zile, „Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc poate promova din nou, pe teren, în Liga 1, iar bucuria unui astfel moment e inegalabilă. Cel puțin fanii mai tineri, parte importantă a galeriei sau comunității „roș-albe” ar fi trăit în premieră un astfel de sentiment și, poate, îl vor și trăi la o scară ceva mai mică. Cățărați pe gardul sau clădirea aflată în construcție în curtea autoserviceului de lângă arena „Motorul”, din fața LED-ului din Piața Avram Iancu sau din orice colț al țării sau mapamondului.

Dacă nu existau restricțiile impuse de autorități, arena din Aradul Nou ar fi fost neîncăpătoare, cu atât mai mult cu cât punct(ele) victoriei ar putea sosi la finalul derby-ului de tradiție și al marilor orgolii, cu Rapidul. Ca și cu alte ocazii, în special la meciurile importante, suporterii utiști ar fi primit întăriri de la galeriile înfrățite de la CSA Steaua sau Corvinul Hunedoara. De altfel, „corbii” le-au și trimis un mesaj de susținere camarazilor arădeni, având pe fundal Castelul Corvinilor: ”Haide UTA, hai Aradu’!Sperăm ca mâine (n.a. azi), Bătrâna Doamnă să obțină matematic promovarea în primul eșalon fotbalistic. Baftă băieți!”

Orele trec greu până la primul fluier al lui Radu Petrescu. Acesta se va auzi la ora 17 fix, când inimile „roș-albe” vor bate tare, tare de tot, pentru băieții lui Gyuszi Balint. Poate fi și trebuie să fie seara sărbătorii arădene, căci UTA e așteptată acolo unde îi este locul, în elita fotbalului românesc, pe un stadion nou-nouț.

2 comentarii

  1. Ore comparabile cu cele de fumat o țigare în tranșee ,înaintea atacului.La Arad multi ,,soldati” tăcuți Îmi asum ,poate nemeritat rolul sergentului care întreabă dacă totul e în ordine. Socul bataliei aduce noii energii. Arad sau Mărășești cu venerație privim istorii similare. BAFTA !!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button