UTA Arad

Utiștii au trecut cu brio și peste ceea ce se dorește a fi ultima testare stagională pentru coronavirus





„Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc este una dintre echipele ce nu au avut deloc probleme cu perfidul virus de origine asiatică, SARS-CoV-2. O confirmă și testele făcute în această dimineață, ieșite negative pentru toată delegația utistă ce joacă cu promovarea pe masă duminică, la Pitești.

A fost al șaptelea rând de teste făcut de „Bătrâna Doamnă“ și, speră toată suflarea arădeană și ultimul din acest sezon. Vă reamintim că UTA are nevoie de cel puțin o remiză în Trivale pentru a promova direct în Liga 1, atâta timp cât și Mioveniul o învinge pe Petrolul pe teren propriu.

Altfel, UTA va ajunge la barajul de menținere/promovare cu o echipă din play-outul Ligii 1 (Chindia, Dinamo sau Poli Iași) și atunci va trebui să repete și testul pentru coronavirus.

16 comentarii

  1. Ar fi super să promovăm, dar este cam imposibil avînd în vedere că din nouă puncte am reusit doar un punct, ce sa întîmplat nu o sa ne spună nimeni, probabil peste vreo 10-15 ani o să aflăm adevărul, asta e trebuie să ne vedem și noi suporteri de viața noastră de familiile noastre, pentru că ne facem doar rău!!!

    0
    0
    1. Cip mesajul ăsta trebuie să ajungă și la jucători. Ai perfecta dreptate. Același lucru simt și eu. Tot respectul meu

      0
      0
  2. Te înțeleg până la un punct,acel punct care l-am făcut acasă,in deplasare avem punctaj maxim,nu vreau sa intru in polemici cu nimeni dar și viața de suporter e tot o familie,cu urcușuri și coborâșuri,nu de mult ceream doar câteva transferuri și contract cat mai lung pentru Balint, acum schimbăm totul, continuitatea pentru noi e un lucru străin, răbdarea nu există,de înțeles și aceste trăiri, societatea în care trăim ne schimbă,din păcate nu prea in bine.
    Repet ce a zis și Balint,va promova cine merită,dar în Europa cate echipe de top sunt in situația noastră, adică să aibă probleme după reînceperea sezonului,sunt multe,nu are rost sa dau nume dar cred că noi românii în general avem multe probleme și îl înțeleg pe cip,dar iubirea,patima,nervii și toate trăirile cu bune și rele pe care ți-le da echipa ta de suflet nu trebuie adunate pe un făraș și aruncate la gunoi când e greu!!!
    Familia UTA trece printr-o perioada tensionată,ce facem?,
    o abandonăm,o aruncăm la gunoi, înseamnă că suntem suporteri de plastilină,eu zic sa fim alături de UTA,au jucat și mai rău mai bine,eu zic că oglinda unei echipe sunt suporterii iar comentariile ce le citesc+circul cu Alexa nu ne fac cinste,cel puțin eu unul vreau să-mi duc copilul la meci săptămânal,anual, indiferent unde va juca UTA,asta cred eu că înseamnă să fii utist (familist),la bine și în special la rău!!!Hai UTA!!!!!

    0
    0
    1. Sunt de acord cu ce ai scris. Eu insa, am o problema cu jucatorii si antrenorii. Inca inaintea meciului cu cei din Turnu Magurele nu mi-a placut atmosfera de la echipa. Declaratii peste declaratii, au incercat sa ne impresioneze, facand pe semiactorii. Imi doresc zilele astea ca toti jucatorii si cei care antreneaza sa taca pana la meciul de duminica. Dupa meci, daca rezultatul e bun, le pupam picioarele. Daca nu, nu vor avea rost scuzele care cred ca se vor invoca. S-a vorbit prea mult inainte de meciuri si s-a facut prea putin in teren. Cu speranta, HAI UTA!

      0
      0
  3. ….Nu imi aduc aminte cand am mai trait asemenea emotii in plan personal,nu neaparat pentru UTA mea,a noastra….
    Sper sa fie ca si intr-un basm frumos,cu final fericit….E greu sa suferi ca suporter,dar nici in situatia baietilor nu mi-as dori sa fiu acum…
    A eliminat UTA pe Feyenoord,a castigat Steaua la Sevilla,Champions League….A facut Barcelona celebra Remontada,i-a salvat regretatul Ionut Popa pe ACS de la -14….Si atunci ce nu m-ar indreptati sa sper catre un rezultat favorabil noua la FC.Arges?Greu,intr-adevar…dar nimic imposibil….
    Hai baieti!HAI UTA!

    0
    0
  4. Orice va fi si cum va fi in ultima etapa de Play-Off,trebuie sa ne sustinem echipa pana la capat!In primul rand sa fim sinceri cu noi insine….Am tremurat in ultimele 2 sezoane,cu emotii mari de retrogradare in Liga a 3-a…..iar acum se punea doar problema scorului victoriei,acasa,cel putin,mergand foarte relaxati la meciuri….Greseli exista oriunde….
    Asta ne este dat….Ne-am bucurat impreuna si suferim impreuna….!Unii dintre cei care se bucurau de venirea lui Balint si cu sustinerea lui Apostu…acum ii hulesc….Ce ipocriti…..nevolnici…..Caractere…ce sa spun???

    0
    0
  5. Mie imi este foarte teama ca unii jucatori,s-au gandit ca in cazul unei promomovari,nu vor mai avea loc in ecuatie…Absolut corect,dar nici nu accept in lot un Melinte debusolat,gafeur….duplicitar mereu….Asta nu pot sa inteleg si nu ma va convinge absolut nimeni….Daca nu gresete Ilie,greseste Melinte si invers….Daca nu gresesc fundasii centrali,Florin Iacob gafeaza ca la grupa de juniori,abecedar de portari…
    Cu scuzele de rigoare,pentru ca nu mi-as permite altfel,eu nu am vazut dublaje,marcare pe post,pe mingea a 2-a,luati adversarii in piept….Il tot hulim pe Miculescu,dar baiatul acesta,nici nu stie sigur ce joaca….sau unde?Ba mijlocas,ba defensiv,ba recuperator,ba atacant,cred ca doar Sandu Gaica ar sti…..E greu sa porti un numar 10…Vreau sa il vad pe postul sau adevarat,in spatele varfului,sau atacant ascuns….central….Cam tarziu acum…..Ne va arata din nou Jebari,lipsa de control a mingii….Hopa Mitica…..Orice contact cu adversar,pierdut iar apoi,eventual,pasa la adversar…..
    Trebuie sa ai coaie mari ca sa il lasi pe Melinte pe banca,pentru ca o merita deplin,teoretic…..Definitia exacta a nesigurantei crase….Dar experimentele nu se fac in ultima etapa de ghilotina…Raspunzator?Da,Balint,unicul!Daca ar fi trait Mister Popica,i-ar fi rupt capul lui Melinte,fara echivoc….ca si la o gasca jumulita, belita….Cringe Moments….

    0
    0
  6. Fotbalul de elita ,de divizii inferioare ,de curtea scolii ,are pentru fiecare o răsplată . Important e sa. realizezi unde te afli Bugetul e de baza ,dar nu banii joaca. Exemple , Botoșani ,Sibiu Clinceni. în antiteza cu Dinamo sau FCSB . Jocul de fotbal te poate duce și la o astfel de partida crucială .Nu crede nimeni că și la ratarea unei stagiuni ,oameni cu vechime de 20 ,30 , de ani in galeria UTA ,se vor lăsa de echipa. Ei vor adăuga inca un an la tezaurul anilor dedicați unei echipe iubite E adevărat că pierde. din suporterii de rezultat De fapt aici ar fi drama . În loc să faci loc noilor veniți în galerie numărăm pe cei care pleacă . Promovarea e prilejul de ai întoarce din drum. !! Hai UTA !!

    0
    0
  7. …doar un punct ne lipsește băieți, nimic mai mult. Aduceti-l la Arad. Miculescu trezește te și joaca fotbal și tu C Rus. Sperăm că duminică după meci să fim bucuroși toți, .

    0
    0
  8. DAca nu reusesc, poate ne salveaza PETROLUL in meciul de la MIOVENI, mai stii, poate joaca petrolistii cu ambitie de orgoliu, fotbalul este imprevizibil, nu stii de unde poate sari iepurele !!!

    0
    0
    1. Nu prea vad cum,numai daca vor fi stimulati din alta parte,acolo e dezastru,probabil ca multi dintre actualii jucatori nu se vor mai regasi in lot si sezonul viitor,asa ca li se cam rupe lor de meciul asta.

      0
      0
    2. Nelu,nu din rautate o spun,dar nici nu trebuie sa ne gandim la asa ceva (nici suporterii dar in nici un caz jucatorii).Am vazut marti ce inseamna sa te bazezi pe altii.Doar fotbalistii UTA-ei pot obtine promovarea in meciul direct de la Pitesti.Aceasta este singura varianta care trebuie luata in calcul.

      0
      0
  9. Jucatorii au PRIMA de PROMOVARE si nu sunt sume mici.
    Nu exista jucator sau antrenor cara sa fuga de o PROMOVARE in liga 1. Pentru CV, faima, bani, demnitate, orgoliu personal, etc.
    Toti au NUMAI de castigat daca promoveaza. Nimeni nu se da la o parte.
    Problema noastra e ca pauza asta de covid ne-a cam scos din forma. ASTA E TOT. Un film cam horror dar speram cu happy end.
    Hai sa fim cu sufletul si cu toate energiile pozitive posibile alaturi de ei duminica.

    0
    0
  10. Trebuie sa manance pamantul in meciul asta,in cazul nefericit in care se va ajunge la baraj va fi crima,se joca intr-o singura mansa pe 21(vineri),data in care incepe si prima etapa,iar echipa castigatoare e programata luni in campionat.Deci nu vor mai avea nimic,nici pauza,nici nu poti sa faci o strategie pt transferuri pt ca nu sti daca vei castiga barajul asta.Asa ca toate panzele sus ca e groasa rau treaba.

    0
    0
  11. Sper sa nu se ajunga acolo dar daca se va ajunge, numai pe POLI. IASI sa nu intalneasca,mai bine pe CHINDIA TGV. s-au MINAMO cu juniorii !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button