Gloria LT Cermei

Moisă a făcut un pas în spate, iar cermeianii au sistat antrenamentele! Bulza: „Să privim tabloul general și, oricum, de luni se poate relua pregătirea”





Lucrurile se complică la Gloria Lunca Teuz Cermei. Antrenorii Flavius Moisă, Adrian Sasu și Cristi Irimia nu s-au mai prezentat la program în ultimele trei zile, ca un ultim semnal de alarmă tras în direcția conducerii clubului, ce nu le-a pus la dispoziție un lot complet.

După despărțirile de Todoran, Udrea, Djambou, Cocină, Matiș și, mai nou, și Vezan, la dispoziția staffului tehnic mai sunt doar 11 jucători de câmp și doi portari. „Eu nu pot lucra la nesfârșit în aceste condiții. A trecut o lună de la reunirea echipei, am sperat că lucrurile se vor clarifica, dar, în loc să ne întărim, am mai pierdut și alți jucători. De marți, eu și colegii mei de pe banca tehnică am făcut un pas înapoi, poate există alți antrenori dispuși să construiască și așa”, ne-a mărturisit Flavius Moisă, „principalul” divizionarei terțe arădene.

Pe de altă parte, președintele „sămădăilor” susține că lucrurile vor reintra pe făgașul normal începând de mâine, sau cel târziu de luni. „Mai sunt niște restanțe promise pe care le vom  achita în zilele ce urmează, iar apoi, din punctul meu de vedere, echipa se poate întoarce la treabă. Într-adevăr, în această săptămână nu s-au făcut antrenamente, însă trebuie să privim și tabloul general legat de pandemie și de faptul că Federația Română de Fotbal nu ne-a spus ce planuri are exact cu fotbalul de Liga 3-a. S-ar putea să nu începem pe 29 august, așa cum s-a dorit inițial și atunci trebuie să ne gândim și noi bine ce facem. Cermeiul nu este un club foarte bogat, trebuie să-și calculeze bine pașii, însă bani de a continua competiția în Liga 3-a există. Avem discuții și cu câțiva jucători, așteptăm să încheie UTA competiția juniorilor, la Elite și vom acționa când avem toate datele problemei în față. Din punctul meu de vedere, nu există probleme cu antrenorii echipei, eu îmi doresc să continuăm colaborarea. Nu cred că se va ajunge la demisii la Cermei”, ne-a declarat Petre Bulza.

Un rol important pentru ceea ce urmează să se întâmple la Cermei este Roland Nagy. Fostul mijlocaș de Champions League al Aradului e liant între conducere și banca tehnică, aleasă, de altfel, de el în vara anului trecut.

2 comentarii

  1. E greu fara sustinerea primariei…Foarte greu….Dar domnul Bulza nu se va lasa,sper….A dictat si a arbitrat in ultimele sezoane Liga a 3-a,seria de vest….ca nici o alta echipa….Cermeiul a batut pe oricine atunci cand a vrut si invers proportional,alte dati….Un fel de Bistrita in miniatura….No stress….

    0
    0
    1. Cu diferenta ca Bistrita facea jocurile si facea afaceri . Ei nu au vandut meciuri . Cat despre dictat si arbitrat ….

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button