Șoimii Lipova

Lipovanii au câștigat primul amical estival: Moise și Prună au decis deplasarea de la Hunedoara!



Printre puținele formații din Vestul țării care și-au făcut testele pentru coronavirus, FC Hunedoara și Șoimii Lipova și-au dat întâlnire într-un amical disputat pe arena „Michael Klein”. Pentru elevii lui Sabău, Ciubăncan și Bujor a fost al doua partidă a verii, după 1-1 la Reșița, iar de această dată a fost victorie.

Lucrurile au fost destul de clare încă după nici jumătate de oră din meci. Noua achiziție, Alexandru Moise, a înscris din mijlocul careului după o pasă filtrantă a lui Simion, iar Victor Prună a făcut 0-2, dintr-un penalty obținut de Rusu. Vicecampionii seriei a IV-a a Ligii a 3-a au mai avut și alte ocazii de gol, cele mai importante prin Polgar (bară), Rusu (șut în portar în două rânduri), dar și Sulea (cap peste poartă din 2 metri).

La finalul partidei din această dimieață, Andrei Sulea avea să afle că e tătic, soția sa, Romina, dând naștere unei fetițe – Sofia Maria. „Îi transmitem pe această cale felicitări lui Andrei și soției sale Romina, iar celei mici să fie sănătoasă. Cât despre meci, nu pot spune decât că sunt mulțumit în special de antrenamentul fizic făcut, dar nici în rest nu am stat deloc rău. Tactic, ne-am blocat adversarul foarte sus, nu am primit gol și nici nu și-au creat decât o singur ocazie mare, fază la care Abel Popa a respins de pe linia porții. Juniorii nou veniți, Gavrilă și David Ciubăncan au calitate. Mai vizăm un mijlocaș peste media lotului și asta pentru că Dobrean ne-a părăsit, preferând un job mai bine plătit în străinătate”, ne-a declarat Flavius Sabău, antrenorul principal al lipovanilor.

Codoban și Filimon acuză ușoare probleme medicale și nu au evoluat azi, însă ei ar putea fi luați în calcul pentru testul de sâmbătă, cu Ripensia.

Formații:

Hunedoara: Mușa – Trășcan, Radicof, Tudor, C. Creciunesc – Marinca, D. Creciunesc – Bloj, Herci, Kocsis – Vasinc. Au mai jucat: Raț – Kovacs, Ciucurescu, Iacob, Cămărășan, Bujor, R.  Cristian,Tiric, Casoni, Bortaș.

Șoimii: Iliescu – Polgar, Bercu, A. Popa, I. Gavrilă – Prună, Simion, M. Popa, M. Vlad – Rusu, Moise. Au mai intrat: Buta – Nagy, Dolga, Stoin, Aslău, Hațiegan, Bicuschi, Sulea, Dragoș, D. Ciubăncan









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button