Fotbal judetean

Zăbraniul și-a luat medaliile de campioni la finalul antrenamentului oficial pentru barajul cu Ezerișul: „Continuați tradiția Aradului!”





În contextul pandemiei de coronavirus, primul eșalon județean arădean s-a întrerupt după 15 runde, iar echipa clasată pe prima poziție în clasament a și fost decretată campioană de Comitetul Executiv al Asociației Județene de Fotbal. Decizia a fost luată de mai bine de o lună de zile, însă Victoria Zăbrani și-a primit distincțiile de abia aseară.

Festivitatea de premiere efectuată de Vasile Rad, secretarul AJF și Leo Buda, membru CCA, vine cu doar două zile înaintea primului meci de  baraj pe care băieții lui Dorel Mutică îl dispută la Hunedoara, contra celor de la Progresul Ezeriș. Medaliile și cupa au ajuns în posesia campionilor chiar la finalul ultimului antrenament dinaintea disputei cu cărășenii și nu înainte de a ține un moment de reculegere în memoria lui Adrian Lucaci, fostul șef al fotbalului județean decedat în luna aprilie a acestui an. „Ca reprezentant al AJF Arad sunt onorat să vă pot înmâna, azi, aceste medalii și această cupă ca recunoaștere a muncii pe care ați depus-o împreună cu antrenorul și conducerea dumneavoastră în ediția de campionat  2019-2020. Vreau să vă asigur că o să vă oferim tot sprijinul logistic la cele două meciuri de baraj de la Hunedoara. Sunteți campionii noștri, iar eu și colegii mei vă vom fi alături fizic și sufletește.  Îmi doresc să continuăm tradiția Aradului din ultimi ani și vă doresc și îmi doresc ca în viitoarea ediție de campionat să ne întâlnim în Liga 3-a, dumneavoastră ca participanți, iar eu ca observator”, a spus Rad, înainte de a-și lua masca și a trece efectiv la premierea campionilor.

După ce fiecare component al grupării zăbrănene și-a luat medalia, căpitanul echipei, Tibi Bier a ridicat și cupa spre bucuria colegilor săi și anume: Alexandru Mitrea, Alexandru Vasii – Alin Cojocaru, Ovidiu Ghergar, Iosif Gherghel, Gheorghe Hodan, Sergiu Iorgovan, Raul Iova, Robert Kocsis, Ovidiu Mandache, Octavian Moisă, Ioan Pașcu, Alexandru Poenaru, Andrei Topai, Alexandru Vasilca și Eduard Zele. Au mai fost premiați: antrenorul Dorel Mutică, președintele Adrian Bădău, secretarul clubului, Eugen Miculiț, delegatul Liviu Secoșan, Dacian Suciu (administratorul bazei sportive), Tiberiu Nicula și Daniel Petrescu (membri în Consiliul de Administrație al Victoriei) și viceprimarul Dănuț Codrean. Acesta din urmă a ridicat și medalia primarului comunei, Marian Toader, absent motivat de la premierea echipei de fotbal, încheiată cu servirea unei pizza „frământată” de Luci Toader.

Vă reamintim că sâmbătă, de la ora 17,30, Zăbraniul se va afla față în față cu Ezerișul, campioana județului Caraș-Severin, în primul meci al barajului de promovare în Liga 3-a, în care mai sunt implicați și gorjenii de la Turceni. De altfel, trupa lui Mutică o vor întâlni și pe Știința 4 zile mai târziu pe aceeași arenă din Hunedoara – Michael Klein.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button