UTA Arad

UTA – neînvinsă cu Bîrsan la centru! Bucureșteanul a arbitrat una dintre cele mai frumoase victorii arădene din ultimii ani



Presa centrală a anticipat bine, Marcel Bîrsan este arbitrul care va conduce meciul de promovare dintre Campionii FC Argeș și UTA. „Centralul” bucureștean a mai arbitrat-o în două rânduri pe „Bătrâna Doamnă” și arădenii nu au ieșit învinși de pe gazon.

Bîrsan a venit mai întâi la Arad, pe 1 noiembrie 2013, pe vechea arenă „Francisc Neuman”, când UTA a remizat cu FC U Craiova. A fost 1-1, iar golul arădenilor a purtat semnătura lui Bogdan Apostu, cel care acum este implicat trup și suflet la gruparea „roș-albă” din postura de impresar, dar mai ales din cea de prieten al antrenorului Laszlo Balint.

Apoi, Marcel Bîrsan a i-a fluierat pe arădeni în derby-ul Vestului, de la Timișoara, de pe 21 mai 2017. A fost victorie clară, 3-0 pentru UTA contra lui Poli, după reușitele semnate Curtuiuș, Gligor și Piccioni. La finalul acelui sezon, însă, trupa de Mureș pierdea barajul cu cealaltă Poli, ACS-ul antrenat de Ionuț Popa.

Mâine, Marcel Bîrsan va fi asistat de Radu Ghingiuleac, tot din București și Daniel Mitruți, din Craiova). Rezervă este ploieșteanul Andrei Moroiță. Observatori FRF au fost desemnați Iosif Olah (Sfântu Gheorghe) și Marian Lumânare (București)









Un comentariu

  1. Un amănunt de luat in seama !!! Așa cum și între echipe exista rezultate parca puse cu dedicație și alte amănunte pot fi decisive Un teren , un anumit jucător care marca mereu cu echipa adversa se repeta ,aparent miraculos . Poate e întâmplare poate nu ,dar faptele exista !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button