Fotbal judetean

Zăbraniul nu a început tocmai pozitiv barajul de promovare în Liga 3-a! Mutică: „Egalul ne avantajează puțin, nu avem prospețime și tonus!”





În orașul Corvinilor, Victoria Zăbrani și Progresul Ezeriș au oferit un spectacol destul de șters în primle 65-70 de minute, după care, pe fondul oboselii acumulate, au apărut și spațiile în cele două defensive și implicit câteva ocazii de gol. Campioana județului Arad are meritul de a fi revenit pe tabelă, prin penalty-ul lui Zele obținut de Ghergar, însă, impresia generală a fost că teamul din Caraș-Severin a fost puțin peste cea din Zăbrani.

A ieșit remiza, dar apoi echipa lui Mutică a pierdut și seria de lovituri de departajare, cu 1-2, ce va conta doar în cazul în care cele două combatante termină la egalitate de puncte după ce o vor înfrunta pe a treia reprezentantă, campioana Gorjului, Știința Turceni. „După aspectul jocului, scorul de egalitate ne avantajează puțin. Adversarii au făcut un joc mai bun, au avut o atitudine peste cea a noastră, iar noi am egalat norocos după o fază clară de penalty. Timp de 70 de minute, echipa din Ezeriș a controlat jocul, merita să câștige, au avut mai multe ocazii. Nu mă tem de nimeni, doar de Dumnezeu, dar va fi mai greu pentru noi cu Turceniul, pentru că jucăm miercuri și nu prea avem timp să ne refacem din punct de vedere fizic. În schimb, Ezerișul are timp să-și revină până duminică, suntem dezavantajați un pic de program, dar , totuși, sper să arătăm mai bine cu Turceniul și să câștigăm. Nu caut scuze, dar este totuși Liga 4-a, un nivel la care majoritatea jucătorilor lucrează, a mai fost și perioada de pandemie… Una peste alta, suntem dați peste cap, nu avem prospețime și tonus. Nu au nici cei de la Liga a 2-a, s-a văzut și la UTA, darmite noi. Nu îi cunosc nici pe cei de la Turceni, păcat că nu am putut să ne cunoaștem adversarii. Altceva era să-i fi văzut la vreun meci, dar sper să facem un rezultat mai bun decât acesta”, a declarat Dorel Mutică la finalul disputei cu Ezerișul.

La rândul său, sufletul echipei din Zăbrani nu a fost foarte mulțumit în această seară. „După cum au jucat, sunt dezamăgit. Cauza jocului mai modest ar fi pauza lungă și o lună de pregătire fără meci de pregătire. S-a văzut asta la ambele echipe, dar așteptam mai mult de la ai noștri. În prima repriză a fost dezamăgitor din cale afară, în a doua ne-am mai revenit, dar noi eram obișlnuiți cu altceva. E un joc, nu e pierdută promovarea, dar e un pas cu stângul. Deocamdată, avantaj are Turceni care vine și ne bate pe amândouă și promovează. La penalty-urile de la final nu mai comentez, e loterie”, a punctat și Tibi Nicula.
Așadar, câștigând la penalty, echipa din Ezeriș are avantaj în fața Zăbraniului, dacă cele două echipe termină la egalitate de puncte. „Un rezultat muncit, felicit băieții pentru atitudine. Era mai corect sau mai bine zis trebuia să-i batem în cele 90 de minute. Promovarea nu e sigură, se mai joacă, e doar începutul, cred că toate trei echipele mai au încă șanse, chiar dacă noi avem un plus la capitolul moral. Aveam nevoie de suporteri, cred că ne-ar fi ajutat, ne-ar fi purtat mai ușor către victorie”, a declarat și tehnicianul cărășenilor, Adrian Enășescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button