24/09/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Viitorul lui Moise la UTA depinde, în mare măsură, de decizia Comisiei de Recurs a FRF: „Dacă pierde litigiul, aproape sigur rămâne la Astra”

Fiindcă trebuia plătit parțial de Astra și nu s-a întâmplat acest lucru, Romario Moise și-a depus memoriu la Consiliul Național de Soluționare a Litigiilor. ”MOISE ROMARIO VS. AFC ASTRA GIURGIU – Pretenții financiare și încetarea raporturilor contractuale – Acordă termen la data de 24.06.2020” – era speța redată de site-ul oficial al LPF pe 18 iunie.

Nimeni nu se aștepta ca mijlocașul care a promovat cu UTA în Liga 1 piardă cauza, cu atât mai mult cu cât cheltuielile de judecată i-au revenit Astrei, când de fiecare dată avocații sunt plătiți de partea ce pierde. „Există încă un litigiu pe rol cu cei de la Astra, recursul se judecă joi. Rămâne de văzut dacă Romario va deveni liber sau nu. În funcție de asta vom decide împreună și viitorul lui. Acum se întoarce la Astra, vom vedea joi în ce direcție ne îndreptăm. Și-a câștigat dreptul de a fi important inclusiv pentru Astra, dacă va pierde litigiul e aproape sigur că rămâne acolo, pentru că doresc să îl folosească. E o decizie ciudată a comisiei, ei considerând că înțelegerea sa scrisă este suspendată cât timp evoluează la UTA, ceea ce nu e corect. Însă, rămâne de văzut care va fi decizia finală, nu aș vrea să comentez eu mai mult pe marginea deciziei date de o comisie federală. E un paradox și faptul că avocații noștri au fost plătiți de Astra, când de obicei partea care pierde suportă aceste cheltuieli”, a declarat Bogdan Apostu, impresarul fotbalisului, implicat sufletește la UTA, așa cum a declarat-o în mai multe rânduri.

Nici situația celuilat fotbalist împrumutat de Astra la UTA nu este clară în acest moment. „Crișan și-a încheiat și el înțelegerea cu UTA, se întoarce la Astra. Antrenorul și conducerea vor decide strategia, eu  vin în fața dumneavoastră doar când înțelegerile sunt parafate cu jucătorii pe care-i reprezint”, a mai explicat Apostu.

7
1