UTA Arad

Viitorul lui Moise la UTA depinde, în mare măsură, de decizia Comisiei de Recurs a FRF: „Dacă pierde litigiul, aproape sigur rămâne la Astra”





Fiindcă trebuia plătit parțial de Astra și nu s-a întâmplat acest lucru, Romario Moise și-a depus memoriu la Consiliul Național de Soluționare a Litigiilor. ”MOISE ROMARIO VS. AFC ASTRA GIURGIU – Pretenții financiare și încetarea raporturilor contractuale – Acordă termen la data de 24.06.2020” – era speța redată de site-ul oficial al LPF pe 18 iunie.

Nimeni nu se aștepta ca mijlocașul care a promovat cu UTA în Liga 1 piardă cauza, cu atât mai mult cu cât cheltuielile de judecată i-au revenit Astrei, când de fiecare dată avocații sunt plătiți de partea ce pierde. „Există încă un litigiu pe rol cu cei de la Astra, recursul se judecă joi. Rămâne de văzut dacă Romario va deveni liber sau nu. În funcție de asta vom decide împreună și viitorul lui. Acum se întoarce la Astra, vom vedea joi în ce direcție ne îndreptăm. Și-a câștigat dreptul de a fi important inclusiv pentru Astra, dacă va pierde litigiul e aproape sigur că rămâne acolo, pentru că doresc să îl folosească. E o decizie ciudată a comisiei, ei considerând că înțelegerea sa scrisă este suspendată cât timp evoluează la UTA, ceea ce nu e corect. Însă, rămâne de văzut care va fi decizia finală, nu aș vrea să comentez eu mai mult pe marginea deciziei date de o comisie federală. E un paradox și faptul că avocații noștri au fost plătiți de Astra, când de obicei partea care pierde suportă aceste cheltuieli”, a declarat Bogdan Apostu, impresarul fotbalisului, implicat sufletește la UTA, așa cum a declarat-o în mai multe rânduri.

Nici situația celuilat fotbalist împrumutat de Astra la UTA nu este clară în acest moment. „Crișan și-a încheiat și el înțelegerea cu UTA, se întoarce la Astra. Antrenorul și conducerea vor decide strategia, eu  vin în fața dumneavoastră doar când înțelegerile sunt parafate cu jucătorii pe care-i reprezint”, a mai explicat Apostu.









6 comentarii

  1. După evoluția la UTA , cine nu l-ar lua înapoi ?? Poate dacă ar fi fost mulțumiți de Sthal . În cel mai. rău caz îl vinde Justiția sportivă se naște greu la un fotbal grevat de interese. Mai contează ceva voință. personala ,la sclavie pe fata se baga UEFA . Un băiat tânăr poate fi ademenit cu promisiuni și exista posibilitatea ratării unei cariere sigure care la început nu e cu totul clara.

    0
    0
  2. UTA nu se poate masura cu ASTRA…la Comisiile FRF. As putea paria ca Moise va ramane al lui ASTRA. Se poate incerca transferul sau reimprumutarea , baiatul…e bun. Dintre cei 3 fundasi centrali, pleaca Crisan, putin folosit, cum ii stiu pe cei ramasi minim inca unul, mai bun ca ei, este imperios necesar. La mijloc este adus Rosu, are experienta, poate fi solutia, eu as mai aduce un inchizator , dar, unul cu valoare. In atac Hora poate ajuta, ma tem ca Bugaceanu va fi dorit de multi, iar -oricine, orice ar soune- Ionita nu a avut decit salariul, nu si prestatia, la cel mai inalt nivel. Si aici, poate ar mai trebui ceva. L-as readuce pe Hlistei. Dar e treaba conducerii ce aduce, constat ca acum este total dependenta de Apostu ( vreo 17 jucatori sint in contract cu el). Apoi avem doar un strain ( bun, util), poate pe la mijoc…mai gasim vreunul ..afara.Fara pretentia de a avea totala dreptate, cred ca Soanu Miszar trebuie sa se descurce…foarte repede, campionatul incepe..acusi. Ramane de stabilit cei minim 5=6 under 21 ani ( nu stiu care vor ramane), dar e nevoie de tineri cu valoare. Saptamana asta ar trebui stiut lotul,…90-95 %. In rest…mai vedem cind se reuneste lotul.

    0
    0
    1. Soanu Miszar …no de mult nu am auzit asa poceala :)) . Ca o observatie , multa lume iti spune ca Bugaceanu nu este un jucator al UTE-i degeaba insisti cu el, incearca alta varianta… dar corecta !

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button