24/09/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Pușcaș se desparte de UTA: ”Mă bucur că am luat parte la această performanță!”

După cum anunța, ieri, Alexandru Meszar, clubul UTA se va despărți în această vară de 6-8 jucători, care le vor face loc altora în perspectiva ediției următoare a Ligii 1, la care echipa arădeană va lua startul după 12 ani de absență.

Pe lângă despărțirea iminentă de Bogdan Stancu, fotbalist care s-a confruntat cu o serie de probleme medicale din toamna anului trecut încoace, gruparea fanion a Aradului început să informeze și alți jucători că nu mai intră în vederi și în primul eșalon. Unul dintre ei este mijlocașul Cristian Pușcaș, fotbalist care – la rândul lui – a fost scos din circuit o bună parte din actuala stagiune pentru o problemă medicală la călcâi.

De altfel, mijlocașul de 26 de ani a jucat un singur meci din primul minut la UTA, tocmai la Pitești, în meciul de promovare al arădenilor. A fost fotbalistul care a obținut penalty-ul din care Ioniță a marcat și care, până la urmă, a adus trofeul de campioană a ligii secunde la Arad. În cele din urmă, „închizătorul” din Reghin a adunat 100 de minute în total în „alb-roșu”, prea puțin pentru a-i convinge pe arădeni că se pot baza pe el și în Liga 1. ”Mult succes in Liga1, UTA! Mă bucur că am luat parte la această performanță! – a fost mesajul posttat de Cristi Pușcaș pe pagina personală de Facebook.

De altfel, toți utiștii cărora clubul a decis să nu le mai prelungească înțelegerile vor fi informați până la finalul acestei săptămâni, în așa fel încât, la reunirea de luni, Laszlo Balint să înceapă munca doar cu lotul de Liga 1.

5
4