UTA Arad

Programul complet al UTA-ei în turul ediției 2020-2021 a Ligii I: Arădenii au adversari abordabili acasă, CFR Cluj, FCSB – deplasări legate pentru „roș-albi” înainte de Craiova!





Programul pentru ediția 2020/2021 din Liga 1 a fost stabilit astăzi. Derby-ul FCSB – Dinamo se va disputa în runda cu numărul 6. Duelul de titlu din sezonul precedent, Craiova – CFR, e programat în ultima etapă.

UTA a avut numărul de ordine 11 și, la prima vedere, are parte de o programare destul de bună, în sensul că pe arena „Francisc Neuman” ajung adversari abordabili în această toamnă, precum Voluntari, Poli Iași, Clinceni, Chindia sau Gaz Metan. Din retur, când se speră că accesul publicului va fi permis 100% pe stadioane, toți granzii vor vizita Aradul.

Iată întreg programul „Bătrânei Doamne”.

Etapa I: Viitorul Constanța – UTA

Etapa a II-a: UTA – Voluntari

Etapa a III-a: FC Argeș – UTA

Etapa a IV-a: UTA – Poli Iași

Etapa a V-a: Dinamo – UTA

Etapa a VI-a: UTA – Clinceni

Etapa a VII-a: Hermannstadt  – UTA

Etapa a VIII-a: UTA – Chindia

Etapa a IX-a:  Botoșani – UTA

Etapa a X-a: UTA – Gaz Metan Mediaș

Etapa a XI-a: CFR Cluj – UTA

Etapa a XII-a: FCSB – UTA

Etapa a XIII-a: UTA – CS U Craiova

Etapa a XIV-a: Sepsi Sfântu Gheorghe – UTA

Etapa a XV-a: UTA – Astra Giurgiu

5 comentarii

  1. Se putea și mai rău pentru noi.
    Ăia de la Viitorul nu prea incet in forță, sunt șanse frumoase să producem surpriza..doar să scăpăm naibii de mizeria asta cu virusul și să reluăm antrenamentele + incă ceva transferuri, altfel nu va fi bine.

    0
    0
  2. Punct cu cei de mijloc ,puncte cu cei accesibili ,și pauze de puncte cu până la patru ,cinci din frunte . În acest timp ,reglaj ,nu stat pasiv . Ar fi timpul dedicat trecerii întregului lot la statutul de NUCA TARE !!!! Traseu posibil care. ar ridica prestația echipei la o reprezentare mai mult decât onorabila pentru. întreg vestul ,nordul țării până la Cluj !! BAFTA. !!!

    0
    0
  3. Un tintar destul de bun.Sa ne mai intarim un pic si sa fim optimisti.Daca vine si Albu deja stam mai bine si in aparare.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button