UTA Arad

Concursul sportarad își desemnează câștigătorii pe 30 septembrie, la 50 de ani de la înfăptuirea celei de-a 8-a minuni a lumii





A fost anul în care clubul emblemă al Aradului a împlinit o venerabilă vârstă. Pe 18 aprilie, UTA și-a sărbătorit a 75-a primăvară, ocazie cu care site-ul sportarad.ro, prin partenerul său, Silviu Turc, dar având și sprijinului clubului UTA, intenționa să ofere cititorilor săi, pe baza unui concurs, 75 de premii. Acestea constau în produse promoționale (hanorace, tricouri, fulare, șepci, cărți despre istoria clubului, plachete omagiale și altele) plus un voucher pentru un abonament valabil în sezonul 2020-2021.

Din cauza pandemiei de coronavirus, planurile ne-au fost date peste cap, însă întrecerea merge mai departe. Cazurile de infectare cu COVID-19 rămân numeroase, accesul spectatorilor pe stadioane e tot interzis, o situație cât se poate de neplăcută pentru arădeni, care ar fi dorit să umple noul „Francisc Neuman” la debutul echipei lui Laszlo Balint în Liga 1.

Dacă tot s-a ajuns până aici, sportarad.ro a decis să pună punct concursului și să-i premieze pe câștigători la o altă dată importantă pentru istoria „Bătrânei Doamne”. Pe 30 septembrie, se va împlini o jumătate de secol de la 8-a  minune a lumii, eliminarea din Liga Campionilor a marelui Feyenoord de către campioana României, UTA, prilej cu care îi vom cunoaște, în sfârșit, pe câștigătorii noștri.

Printre premii se vor afla și câteva tricouri retro, lansate de Fanshopul oficial al „Bătrânei Doamne”, dar și tricourile cu care UTA va aborda noua ediție a Ligii 1. Dumneavoastră aveți încă ocazia să intrați în cursă și tot ce aveți de făcut este să răspundeți corect la 10 întrebări despre istoria grupării favorite. Există și o limită de timp (4 minute) în care trebuie să oferiți răspunsurile corecte și să apăsați la final pe butonul FINISH.

Dacă veți răspunde corect, veți primi instrucțiunile în detaliu pentru mai departe, înscrierea dumneavoastră la tombolă se va face pe baza unui număr de telefon cu care veți trimite un SMS și veți intra, practic, în lupta pentru unul dintre cele 75 de premii!

Linkul de concurs îl aveți mai jos, dar îl puteți accesa oricând și din interfața site-ului sportarad.ro, de pe banner rosu:









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button