UTA Arad

UTA revine în Liga 1 într-un tricou „alb-roșu” cu dungi, culoarea celui de-al doilea echipament e gri!





Prin intermediul reţelei de socializare, clubul UTA și-a prezentat varianta finală a noului echipament oficial pentru sezonul 2020/2021, în care arădenii revin după 12 ani în Liga 1. Tricoul „roș-alb”, cu care jucătorii apucaseră să facă o primă sesiune foto miercuri a suferit o modificare până joi. Chenarul negru din dreptul sponsorului Efbet a fost înlocuit cu unul alb, ceilalți parteneri ai clubului înscriși deja pe tricoul de joc fiind International Alexander Holding (pe față), respectiv Pizza 5 Colțuri și Deninstal (pe spat)

Mmai rămâne de văzut unde va apărea și stema sau numele Primăriei Arad. Bineînțeles, dacă aceasta va finanța echipa fanion a orașului, așa cum a promis primarul interimar, Călin Bibarț, în urmă cu două săptămâni.

Trebuie remarcat că noul „look” al arădenilor este unul de gală atâta timp cât s-a revenit la tradiţionalul tricou cu dungi. Așa cum am anticipat al doilea echipament al băieților lui Laszlo Balint e gri, în timp ce culoarea celui de- al treilea urmează să fie un portocaliu neon.

Vă prezentăm echipamentele de joc ale UTA-ei în primul sezon de Liga 1, după 12 ani! UTA revine la tricoul tradițional, roșu cu dungi albe! Tricoul este model unicat al producătorului german Saller, care nu este disponibil în catalog.

Șortul, dar și jambierele vor fi de culoare roșie. Noutate pentru acest sezon, tricoul de deplasare va fi de culoare gri, cu inserții portocalii neon. Tricourile vor fi disponibile în curând pe 1945.ro”, a anunțat UTA, pe contul său de facebook.

Un comentariu

  1. Culorile originale sunt alb cu dungi rosii si nu invers.
    Poate la anu care vine
    Oricum felicitari pentru revenirea la echipamentul in dungi

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button