Superliga

Moise a jucat 34 de minute pentru Astra în meciul care poate grăbi transferul lui Man peste hotare, Purece – cel mai bun om al lui Sepsi în eșecul cu vicecampioana!





Au trecut patru meciuri din ediția 2020-2021 a Ligii I și gazdele nu au cunoscut gustul succesului. De fapt, Viitorul e singura formație ce nu a cedat toate punctele acasă, cu UTA, căci, altfel, după victoria de ieri a Botoșaniului, la Pitești (2-3), astăzi oaspeții au sărbătorit și la Sfântu Gheorghe și Giurgiu.

În partida de la ora 18, Sepsi s-a cam jucat cu ocaziile în prima parte, cu arădeanul Florin Purece implicat în majoritatea fazelor periculoase, după care s-a văzut învinsă de reușita lui Koljic, din minutul 88.

Apoi, în așa-zisul derby al etapei, FCSB a defilat pe terenul Astrei. Dennis Man a condus atacul bucureștenilor, a creat mult la poarta lui Lazar, a și înscris o dată, din afara careului, în minutul 33. Tănase (min. 36) și Moruțan (90) au completat showul băieților lui Petrea, dar știrea serii este că în lupta pentru semnătura arădeanului Man s-a înscris și AC Torino, formație de Serie A. Norwich și Feyenoord rămân și ele pe fază, însă Gigi Becali nu concepe să-l vândă pe fostul utist cu mai puțin de 15 milioane de euro.

Din minutul 56, Bogdan Andone a apelat și la serviciile lui Romario Moise, care s-a întors la Astra cel puțin până la judecarea litigiului în care-și cere actele. Mijlocașul care a ajutat-o pe UTA să promoveze a evoluat destul de bine, având printre altele și un șut excelent din lovitură liberă, respins cu greu de Vlad.

Prima etapă

Vineri, 21 august

FC Argeş – FC Botoşani   2-3

G. Deac 78 (pen.), Năstăsie 85 / Cîmpanu 9, A. Chindriş 47, M. Roman 73

Sâmbătă, 22 august

Viitorul Constanța – UTA   1-1

G. Iancu 43 (pen.) / Buhăcianu 44

Sepsi OSK – Universitatea Craiova   0-1

Koljic  88

Astra – FCSB  0-3  

Man 33, Tănase 36, Moruțan 90 (pen)

Duminică, 23 august

Ora 16.00 Poli Iaşi – Chindia

Ora 18.00 Academica Clinceni – CFR Cluj

Luni, 24 august

Ora 18.00 FC Voluntari – Gaz Metan Mediaș

Ora 21 Dinamo – Hermannstadt

Clasament

Etapa a II-a

Vineri, 28 august

Ora 18.00 Gaz Metan Mediaș – FC Argeș

Ora 21.00 UTA Arad – FC Voluntari

Sâmbătă, 29 august

Ora 18.00 FC Hermannstadt – Academica Clinceni

Ora 21.00 CFR Cluj – Sepsi OSK Sf. Gheorghe

Duminică, 30 august

Ora 15.30 AFC Botoșani – Politehnica Iași

Ora 18.00 Universitatea Craiova – Astra Giurgiu

Ora 21.00 FCSB – Viitorul

Luni, 31 august

Ora 21.00 Chindia Târgoviște – FC Dinamo

FOTO: prosport.ro









5 comentarii

  1. Sentimental Romario e al UTA-ei !!! Dar sentimental a mai rămas doar suporterul Nici Balint nu a fost sentimental și l-a înlocuit . Cariera lui Moise promite și-și va aduce mereu aminte de ajutorul reciproc cu Aradul O stea in devenire cum sunt atâtea altele. !!

    0
    0
  2. Florin Purece putea juca linistit la UTA daca se dorea. Imi pare sincer rau ca un fotbalist aradean de valoarea lui nu si-a putut gasi un loc in lotul actual al UT-ei. Sper ca macar Romario Moise sa poata reveni la Arad daca va fi declarat liber de contract si binenteles daca nu va dori sa dea curs altei oferte. Oricum ar mai fi nevoie de un fundas stanga foarte bun pentru ca sincer Simo nu-i de UTA .

    0
    0
  3. Pe joia asta sa amanat litigiul, stie cineva? Ar fi super dacă ar veni, după meciul cu voluntari ar avea timp sa se reintegreze in grup

    0
    0
  4. Trebuie facut un efort si adus Adi Petre chiar si împrumut pe un an. Sigur ar renunța din pretențiile financiare daca e vorba de UTA. Vlad Morar nu are nici o treaba, iar Ioniță 15-20 min pe final. Forta UTA.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button