UTA Arad

Mihai Teja: „Am fost temători în prima parte, dar e un punct muncit“





FC Voluntari a reușit să obțină o remiză la Arad la inaugurarea noului stadion „Francisc Neuman“. Trupa lui Mihai Teja a obținut astfel patru puncte din primele două etape în ciuda faptului că lotul echipei din Ilfov s-a modificat drastic în acest nou sezon.

„Prima parte a fost clar a UTA-ei, au fost mai agresivi, noi am intrat puțin temători dar nu trebuia asta, le-am spus jucătorilor că nu avem nimic de pierdut, noi ne-am făcut treaba până acum. O primă parte dominată de ei, a doua a fost a noastră, ultimele 30 de minute puteam să marcăm, dacă finalizam mai repede cu siguranță plecam cu trei puncte. Cred că este un punct bun pentru noi, avem patru puncte din două etape, nu avem un lot cu care să aducem un plus pe final, dar îi felicit pe băieți pentru atitudine, pentru cum s-au luptat pentru fiecare metru de teren“, a declarat antrenorul celor de la Voluntari, imediat după meci, la microfonul Digi Sport.

Intrările pe teren în a doua repriză ale lui Al. Ilie și Mailat au schimbat fața echipei ilfovene pe faza ofensivă, cei doi tineri jucători fiind la baza majorității acțiunilor de atac ale oaspeților: „Ilie și Mailat au calitate, sunt iuți, știam că au valoare. Din păcate, Mailat nu e pregătit fizic, mi-a spus acum la final că s-a sufocat, intensitatea meciului e bună în prima ligă, el nu a mai jucat de mult. Ilie are multă calitate, mă bucur că au intrat bine. Ambii au schimbat viteza de joc, am fost aproape să luăm cele trei puncte pe final. E greu la 19 ani să vii să joci la acest ritm, am dat peste o echipă bună, solidă, omogenă și cu calitate la jucătorii noi veniți. UTA vroia cele trei puncte, era clar că prima parte vor împinge jocul mult, dar noi am fost mai buni în această seară cred și e un punct câștigat“, a mai punctat Teja pentru DigiSport.

Cu 4 puncte din 6 posibile, Voluntariul poate afirma că are un start pozitiv de sezon, fiind în prima parte a clasamentului până la reluarea campionatului, după acțiunile echipelor naționale.

4 comentarii

  1. Omogenitate la UTA doar pe hârtie Fara atacuri susținute ale oaspeților ,omogenitatea arată ca pe. hârtie. Baiul începe cu ,,indrazneala” adversarului . Numai întâmplarea a făcut că mingea sa fie respinsă disperat secate 3 jucători Ne bucuram la devieri fine ale atacanților noștrii. Ar conta mult mai mult recuperările și șutul la poarta. La presa ,Albu a spus că era obosit. Se întrezărea că vorbea pentru toți Să sperăm că nu obosește cu ei chiar Balint !! UTA avea patru puncte ușor. Mai poate lua multe. puncte dar aici nu e vorba nici de mentalitate sau tehnicitate. E vorba de uzura unor jucători puși pe drumuri de alte cluburi. Să sperăm că nu avem dreptate ! Să dea D-zeu !!

    0
    0
  2. Va contrazic, pt. ca, omogenitatea la UTA. a fost destul de buna , mai ales in prima repriza apoi de prin min. 60 au picat fizic baietii. S-a vazut ca au pasat destul de bine, acuma ce vreti, este deabea etapa 2a cand lucrurile nu merg destul de bine , nu numai la UTA ci si la alte echipe !!! Campionatul este destul de lung si echipa are timp sa se regleze din mers trebuie avuta rabdare !!! Scorul a fost echitabil totusi si un punct este bun !!! FORTA UTA UTA UTA UTA, BRAVO BAIETII !!!

    0
    0
  3. Ăla vrea omogenitate când noi am avut 2 săptămâni la dispoziție să aducem jucători, să scăpăm de alții și să ne lingem rănile.
    Sec in exprimare, limbaj de lemn, gol de conținut, cuvinte aruncate aiurea intr-un comentariu din care se ințelege că nu se ințelege nimic.
    Aia e, fotbalul nu-i pentru toți…unii rămân la stadiul de poeți de bodegi, noi să fim sănătoși.
    Primele 3 puncte le luăm etapa viitoare, notați am spus! 🙂

    0
    0
  4. Cu totii,probabil,ne gandeam ca vom profita de exodul (plecarilor) jucatorilor de pe la Voluntari si o anumita cadere fizica a lor,fara sa aiba o banca de rezerve cu posibilitati…Iata ca a fost exact invers….Suferim vesnic la acelasi capitol….Nu aducem noi nimic proaspat de pe banca la schimbari si asta trebuie dat mult de gandit…Rezervele(cam urat spus),nu aduc prospetime si daca ai si nenorocul sa se mai accidenteze cate unul,de luat in considerare….Iata….
    E bine,sa zicem….Nu facem chef la nunta si nici tragedie la groapa…
    Potential exista foarte mult,deci sa sarjam pe pregatire fizica?Posibil…dar la Viitorul,temperatura a fost infernala si s-a alergat mult mai mult!
    Omogenizare?Posibil….Se rupe mereu ceva in linia mediana ofensiva,de constructie si revii cu pase laterale si acasa,apoi daca adversarul te simte slabit,urca peste tine,usor,usor….
    Nici o tragedie!Capul sus baieti….La Pitesti sa luati 3 puncte,pentru ca se poate si apoi mai vedem….
    2 saptamani de pregatire fizica,psihica,calmitate…
    Asteptam cu nerabdare,ca noi,suporterii, sa fim din nou alaturi de voi,sa va impingem de la spate…
    Pana atunci trebuie sa vasliti din toate puterile!
    Bafta si HAI UTA!!!!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button