UTA Arad

Amical în miezul zilei pentru utiști, la Sibiu: „Aveam nevoie de un adversar puternic”





Cu o lună și jumătate înainte meciul pe puncte, Hermannstadt și UTA se întâlnesc în cadrul unui amical tot pe stadionul din Sibiu. Acesta va avea loc vineri, 4 septembrie, de la ora 12. „Nu pot spune că ne convine prea mult ziua și ora acestui test, dar aveam nevoie de a întâlni un adversar puternic, de nivelul nostru și atunci ne conformăm. Plecăm de joi spre Sibiu, sper să avem la dispoziție cât mai mulți jucători apți, căci, se știe, ne confruntăm cu destule probleme de ordin medical”, ne-a mărturisit Laszlo Balint, antrenorul „roș-albilor´.

Într-adevăr, mâine, Tomozei, Ursu și Buhăcianu vor face noi investigații și în funcție de rezultatele acestora vor reveni sau nu, bineînțeles, treptat, la pregătire. Se anunță o săptămână destul de grea pentru utiști, în special pentru fotbaliștii cu restanțe fizice. Ciclul săptămanal de pregătire începe mâine seară, la „ICRTI”, noua bază de antrenamente a arădenilor după ce „cartierul general” a fost mutat la „Francisc Neuman”.

Altfel, până la testul de la Sibiu, UTA speră să se mai întărească la nivel de lot, în vizor fiind – bineînțeles – un mijlocaș central, dar și un fotbalist de bandă stânga. „Încercăm să mai aducem jucători, deși nu e deloc ușor să ne mișcăm în această perioadă”, a confirmat Gyuszi Balint.

Următorul joc oficial al arădenilor e programat în weekendul 11-13, la Pitești, cu cealaltă nou promovată în Liga 1, Campionii FC Argeș.

28 comentarii

  1. Continuitate pentru pentru o echipa noua in componenta ,idee de joc ,și divizie de elita .Deplasare cu atenție maximăl la sănătate ,apoi la ce se poate obține în două săptămâni ..Exista. variante de lucru , așa cum e structurat lotul Improvizații pe un post ,la div.A ,dărâmă tot. Chiar echipe cu pretenții pun un fundaș de ocazie ,și pe acolo se da gol !! La o creștere de condiție fizică echipa calitativ ocupă ușor. mijlocul de clasament. Problema e crampa musculara la un număr ridicat de jucători. Asta le scade 50% din randament. Norocul că la A se joaca normal., săptămânal. Singura soluție e suplimentarea. lotului. Antrenorul zice vreo 3. ,tribuna zice chiar 6. !! BAFTA. !!

    0
    0
  2. Balinte mai alearga-i , cere ajutorul lui Tisa că sunt morți cu condiția fizică! Da-le vitamine mai multe, că sunt terminați, la fel au fost și in play off și acum! Uite FCSB cum zburdă pe teren și joacă din 3 in 3 zile! Radule sau cum te cheamă, preparatorule fizic, ce faci cu luptătorii noștrii că sunt morți în repriza a doua și numai cârcei au?

    0
    0
    1. Preparatorul fizic lucreaza cum …il lasa antrenorul. Exemplul tau cu FCSB este chiar bun.Azi , la UTA, sint prea multi care fizic…nu pot. Unii nu au stat niciodata foarte bine fizic, altii stiu ca la UTA se poate semna contract, apoi joci 2-3 meciuri…dupa care faci „intinderi” si…stai ( pe bani). Au mai fost…cazuri. Balint are o misiune – deloc simpla- de a-i pune la munca pe unii, caci fara presing si pasa, ( si in ultimul sfert de ora),…chiar si la CFR Cluj…e deranj. Toate echipele spun „asteptam perioada de pregatire , cind se intrerupe campionatul”, dar cum sa ii pregatesti…pe unii care…stau….ca au probleme ?. Oricum la UTA se poate inbunatati fizicul, ar fi lot, chiar daca ar mai trebui vreo 3 nou veniti ( bine alesi…nu ca jebari, Stancu, Puscas…etc) Mai intai sa revina cei bolnavi, apoi cei acidentati. Sa avem incredere ca Balint poate fi omul care sa ii puna la munca, pe unii

      0
      0
  3. La UTA este nevoie urgenta de un mijlocas central,care sa stie cu mingea.Ar trebuii fortat putin si Denis Rusu,dar cea mai stringenta problema este un preparator fizic,apropo de ce zice Virgil despre faptul ca FCSB,zburda pe teren. Am mai spus,avem in tara pe Victor Hexan,care a fost preparator fizic la Sahtior Donetsk,care este cu 2 clase peste Thomas Neubert de la FCSB.Decat jucatori inutili la echipa,platiti cu niste salarii pe care nu le merita,mai bine un preparator fizic de calitate,platit dupa merite.

    0
    0
  4. Asa este, Am ramas impresionant de jucatorii de la FCSB ce conditie fizica foarte buna au de cand a venit la ei dinou preparatorul fizic Thomas Neubert , alergau de mancau pamantul de numai oboseau tot meciul !!! In ritmul in care au jucat FCSB-istii aseara , cred ca nu le va sta nimeni in cale !!! Sper ca, UTA, baietii sa isi inbunatateasca conditia fizica la parametrii normali si sa apara rezultate mult mai bune !!! FORTA UTA UTA UTA, HAI BAIETII !!!

    0
    0
  5. Virgil,clemenza, Nelu, Târgovişte……aveți dreptate, avem nevoie urgentă de un preparator fizic ,fizioterapeut de calitate. Se pare că acest Victor Hexan a fost pe la U” Cluj ,dar a plecat de la ei. Nu ar fi rău,ca cei din conducerea UTA-ei să se intereseze de el. Hai UTA ?.

    0
    0
  6. Samson Nwabueze, liber de contract. a fost la Turis. E jucător foarte puternic, fundas, mijlocas dreapta. Este un om de caracter, de luptă. Cred că nu s-ar fenta UTA cu el. Are 32 ani, Nigerian. Asta nu se rupe pe la min 60.

    0
    0
  7. De ce nu se încearcă împrumutul lui Adrian Petre? E și varianta Under , arădean și cred ca ar vrea și el sa vina! Și pt fundaș stânga Under , Pantea de la Fcsb! Trebuie sa avem rabdare cu Balint și cu jucătorii … nu la primul rezultat negativ , toti sunt specialiști și dau sfaturi ! Forza UTA!

    0
    0
    1. Asta am zis si eu. La ce atacanti sunt in lot Petre e peste toti si sigur vine la Arad daca ar avea posibilitatea

      0
      0
  8. UTA e o echipa nou promovata.Multi jucatori nou veniti, lipsa de omogenitate . ok. Stiu si stim cu totii ca nu putem fi o echipa perfecta, imbatabila . Nu are nimeni pretentia sa fim zmeii zmeilor. Dar totusi nu credeam sa stam asa de slab fizic, sa nu poti sa stai in picioare dupa o ora de joc . E chiar periculos pentru jucatori pentru ca se pot rupe se pot accidenta.Ce e de facut?

    0
    0
  9. Nimeni care nu e impresariat se apostu nu ajunge la UTA. Inclusiv un preparator fizic… Balint vroia să-și aducă magazioner, despre ce vorbim?

    0
    0
  10. E bun amicalul…dar atentie la sanatate….!!!Nu avem nevoie de noi infestati si cu atat mai putin de partide amanate si intercalate,in perspectiva ca(sper ca inca),nu excelam la capitolul fizic…
    Nu stiu…zic si eu…oare nu a fost cam insuficienta acomodarea cu noul gazon,o singura sedinta???Spun multi ca este foarte moale,asa zis de tip „burete”???
    Sa nu uitam totusi si risipa mare de efort datorata dorintei baietilor de a inaugura noua arena cu un rezultat pozitiv….
    Va rog,sa imi explice si mie cineva din ce cauza,contra Turis,mingea respinsa in fata de catre Iacob nu s-a considerat offside la golul lor si vineri seara la Ionita,exact la fel golul, a fost anulat….Si plusez,la Chindia-Dinamo,de asemenea….considerat offside…:-)))

    0
    0
    1. In momentul sutului Ioniță era 2 metri în offside..te lauzi că umbli din anii 70 la meciuri, dar tu nu stii nici când e offside..analistul poolii

      0
      0
  11. Nu-mi vine sa cred, Paul Copaci era evaluat anul trecut pe transfermarkt.de la 250 000 de euro. M-am uitat astazi si valoarea lui a scazut de 10 ori , adica 25 000 de euro !!! Incredibil. Capu` face, capu` trage !!! Mare pacat

    0
    0
  12. Nu doresc sa critic dar mie nu imi place cum este formata echipa,avem 5 atacanti si nu avem mijlocasi? Poti sa ai cel mai bun atacant din Liga 1 daca nu are cine sa ofere pase sau centrari bune (nu doar una pe meci)! Deja din Moise facem telenovela….Balint tot asteapta miijlocasi de la Apostu dar cei bunicei din Liga 1 deja semneaza cu alte echipe….sau asteptam dupa Isac si Hrezdac sa faca diferenta la mijloc? In cel mai bun caz ei o sa fie fizic pregatiti pentru Liga 1 prin Noiembrie-Decembrie dupa atata timp fara antrenamente. Scuze ,avem 6 atacanti ,am uitat de Miculescu care nu are cum sa fie mijlocas de banda in primul rand ca nu are viteza si daca urmarim cele 4 goluri marcate in Liga 2 ,au fost marcate doar din pozitie centrala si nu din banda….dar aici are dreptate Viktor, exemplul Oroian ,jucator pur de banda nu a avut prea multe sanse chiar daca Miculescu a jucat slab pentru ca este impresariat de Sarmasan!

    0
    0
  13. Asa este FLORINE, IONITA in momentul sutului era in ofsaid 2 metri deci decizie corecta a arbitrului si la meciul cu Turis la respingerea mingei de catre Iacob, jucatorul turisului a tasnit din spatele fundasilor aradeni deci gol valabil !!!

    0
    0
  14. „…Plecăm de joi spre Sibiu, ..” ne spune Giussy, asta presupune si o cazare, cu citeva mese…pentru un drum de maxim 3-4 ore,pe autostrada, la un meci amical , in care fiecare va juca…cam o reprize. Nu e cam o lecuta de risipa ? Raman surprins, mi-ar fi placut sa citesc , zilnic stiri despre cei cu Covid, mi-ar fi placut ca UTA sa se fi ocupat ea de retestari ( atii vazut ce a patit CFR Cluj). Azi ,eu unul nu stiu daca cei cu Covid mai sint pozitivi sau nu

    0
    0
    1. Repetă după mine : BUHĂCIANU! Hai încă odată…BUHĂCIANU! Dacă nu spui corect te ducem la logoped!!! Hai…BU-HĂ!!!!-CIA-NU! BU-HĂ-CIA-NU! Si acum legat, hai că poti! BUHĂCIANU!

      0
      0
      1. Aline…ai o obsesie, o idee fixa, in care persisti, indiferent de subiect. Chestia asta este obiect de studiu si este clasificata persoana, care practica treaba asta. Nu logopedul ( vad ca nu stii cu ce se ocupa un logoped)…, se ocupa de asta…altcineva,…dar eu… nu iti dau sfaturi, fiecare cu ale lui !. Cind nu pot purta o disputa de idei..unii revin la …ideea fixa. Se trateaza…dar…greu ! Ar trebui sa ma crezi, …cind vorbim despre instruire unii si-o arata…din naivitate. Fii linistit, te inteleg, cam stiu… „pe ce post joci”. Nu voi mai raspunde unor astfel de „dastepti”.Ce bine e sa razi de altii sub protectia anonimatului !

        0
        0
  15. ALINE nu te mai chinui sa il faci pe COSMIN sa pronunte corect numele lui BUHACIANU pt. ca, dupa cum vezi ,el pronunta acest nume la misto , asa ca da-ti si tu seama ca nu este pt. prima oara cand ii atragi atentia deci omului ii place sa ii poceasca numele intentionat !!!

    0
    0
    1. Nelu Targoviste.. unora care se chemau Szatmary li s-a spus decenii..Satmareanu ( I si II), un altui care se numeste Biro i s-a spus…Birau…Astea sint…. ” poceli” voite. Dar iti multumesc ca te stradui sa ii calmezi pe unii !Multi arv trebui sa stie ca nu s-a inventat ,..inca in aparat care sa masoare iubirea fata de fotbal sau fata de un club.

      0
      0
      1. Aparat care sa masoare iubirea fata de fotbal si club nu s-a inventat, dar cel pentru respect da, se numeste bun simt. Nu toti il au.

        0
        0
  16. Da COSMINE , te inteleg si mi-am dat seama de la inceput ca tu ii spui Bugacianu ,nu din rea vointa ca ai avea ceva cu el dar asa ai simti tu sa il numesti , cred ca, nici Buhacianu nu s-ar supara pt. astfel de fleacuri, sunt o gramada de jucatori in care in loc sa li se spuna numele corect unii spectatori mai cu haz nu din rea vointa , mai inventeaza ceva in gluma, important este sa joace el bine si totul va fi OK !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button