UTA Arad

Astra a cerut 300 de mii pentru transferul lui Moise, UTA s-a reorientat spre un mijlocaș străin: „Probabil, astăzi sau mâine ne asigurăm serviciile sale”





UTA are oamenii numărați în centrul liniei mediane, acolo unde ar fi trebuit să reapară Romario Moise. Azi e o săptămână de când mijlocașul central a pierdut și apelul făcut la Comisia de Recurs pentru a-și dobândi statutul de jucător liber, fiindcă nu și-a încasat la timp salariile de la Astra, iar de atunci toate încercările „oficialilor” arădeni, dar mai ales cele ale impresarului Bogdan Apostu au fost sortite eșecului.

Din informațiile noastre, gruparea giurgiuveană a cerut 150 de mii de euro în schimbul împrumutului, pe un an de zile, a lui Moise și 300 de mii pentru un transfer defintiv. În aceste condiții, e clar că, oricât și l-ar dori Laszlo Balint pe fotbalistul de 25 de ani, revenirea acestuia pe Mureș e imposibilă.  „Bogdan a tot insistat, dar lucrurile sunt complicate. Pe de altă parte, noi ar trebui să ne reorientăm, chiar dacă ni-l dorim în continuare pe Romario. Cel mai probabil, chiar astăzi sau mâine ne vom asigura serviciile unui mijlocaş central străin. Apoi, atâta timp cât perioada de transferuri e deschisă, noi rămânem atenți la oportunități. Cu toate astea, trebuie să păstrăm echilibrul în ceea ce priveşte aspectul financiar, nu avem un buget nelimitat”, a spus  antrenorul principal al „Bătrânei Doamne”.

Din informațiile noastre, chiar dacă va bate palma cu arădenii astăzi sau mâine, noul mijlocaș al UTA-ei va ajunge la Arad la finalul acestei săptămâni, cel mai probabil duminică.

20 comentarii

  1. Să nu ai 300000 euro , ce dracu faceți cu atâția bani? Vă lăudati ca aveți sponsori cum n-au mai fost niciodată, bani de la primărie, abonamente , unde sunt bani????

    0
    0
  2. Si e mult 300 000 ??? Unde sunt banii din toti acesti ani ? Nu ati dus un jucator pe bani niciodata , doar liberi de contract. Acum aveti si minim 1 milion de la tv si alti bani de la sponsori.
    Cum sa va zgarciti la 300 000 pentru Romario ??
    Vai de voi !!!

    0
    0
    1. Daca calculezi doar salariu mediu de 2500 euro doar la jucatori si pui 24 de juacatori da 60000 euro pe luna adica 720000 euro pe an si aici pluseaza si impozitele pe salarii. Aici adauga cheltuieli de joc, echipamente , juniori, transport, angajatii clubului, si multe altele. daca tragi line abia te descurci cu sumele adunate. Ar fi bine inainte de a trage concluzii si a emite pretentii sa ne gindim.

      0
      0
    2. Cu banii astia il poti lua definitiv pe Petre. 300 mii euro sint bani multi..cred ca putini oameni au avut in mana suma asta…in viata lor !Dar asa sa vorbim…pare interesant !

      0
      0
  3. Daca se merge tot pe mana lui Bogdan singurul din lista celor impresariati da FGA care se incadreaza in criteriile dorite de Balint ar fi Gorobsov.Sa vedem.

    0
    0
  4. Mulțumim lui Apostu pentru ce face/a facut pentru club, DAR, nu este normal ca doar un impresar sa aiba monopolul la un club. Sa ne aducem aminte de perioada Lăcătuș, ca n-a fost una prea fericita pentru noi, deoarece atunci cand s-a supărat impresarul a luat toti jucătorii si a fost bai mare. Cred ca Purece nu trebuia lăsat sa aleagă o alta echipa in țară, fiindcă nu avem un mijlocaș central de nivelul lui, oricum postul lui fiind deficitar. Sper sa nu repetăm greșelile trecutului!

    0
    0
    1. Serios?Nu spun ca nu ai avea dreptate,dar cand ti-a adus jucatorii cu care ai promovat,a fost bine,nu-i asa?
      Si cand vezi cu cata bucurie vine la Arad si traieste momentele alaturi de noi???

      0
      0
    2. Ai dreptate Radu din unele puncte de vedere. Dar per total, eu cred că e bine că se merge doar cu Apostu deoarece are mulți jucători buni și foarte important că sunt cu caracter. Dacă s-ar merge pe mai mulți impresari, s-ar putea ajunge la niște conflicte că s-ar face tot posibilul ca jucătorii unui impresar să fie mai privilegiați decât ai altuia. Așa, depinde de fiecare cât muncește și cât de bun e pe postul lui. Eu unul, sunt mai mult decât mulțumit de fotbaliștii aduși de Bogdan Apostu. Cât despre impresar, pot spune că pune și pasiune pt UTA pe lângă afacerea lui.

      0
      0
  5. Mizeriile astea de la Astra nu au cumva o datorie la noi? Cred ca nici acuma nu am primit banii de la ei.

    0
    0
  6. Sa scada de la stahl..cu tot cu dobanda.si sa ii dea drumul lui moise..ca nu le place de ei. Ce tot vor?:)

    0
    0
  7. Dacă un efort nu se poate face pentru un jucător care a demonstrat ca se poate baza pe el suntem de plâns.. Cu Moise la mijloc echipa are o alta identitate, se pliază perfect pe ce vrea Balint sa joace, la 300 de mi de euro orice echipa din play off îl poate lua!!

    0
    0
    1. In afara de FCSB si Craiova care mai cumpara jucatori restul iau doar jucatori liberi de contract aproape 100%.Sa nu uitam ca Albu de ex a foat cerut insistent de MM dar Gigi s a tot invartit si pana la urma nu a fost dispus sa dea 150.000 sau 200.000 chiar daca fotbalistul era pe placul lui

      0
      0
  8. La sărăcia din fotbalul nostru 300 de mii nu e mult ,e de neplătit Adică prețul e real ,calitatea la fel ,mai puțin siguranță că jucătorul ar repeta figura. Ca la Adi Petre.! Cu 300 de mii plătești mulți jucători cu statut de liberi de contract. Asta e echilibru pentru primii ani de A. Să nu cumperi.Astia de la jucători liberi te pot salva ,ceilalți bani de cumpărat ,sunt pierduți. !! Până la urmă jucători ca Moise au fost mulți în spate și o garnitura de tren în fața !!! Noi gândim ca și clubul care iată plătește chirie pe propriul. stadion Iubim și jucătorii care arată valoare și atașament . !!

    0
    0
  9. Alex Chirița ar fi o varianta și e liber ! De ce nu e încearcă împrumutul lui Adi Petre ? Și ca mijlocaș central dacă revine și Isac, e nevoie unul cu experiența dacă nu vine Romario…

    0
    0
  10. La 300 mii,il aduc acasa pe Adrian Petre instataneu,daca se poate,ceva rate,sau procente,imprumut,ma rog,cum ar putea sa fie variante…Adica ma uit si ce vand pe viitorul apropiat,de perspectiva…Marketing…Nu Moise,daca nu se poate nicicum si nu il lasa securiciul…cineva trebuie sa fie si geambas,hotarat…Stiu ca suna urat,dar asta este adevarul..

    0
    0
  11. trebuie scoase la vanzare actiunilie de la UTA si atunci si suporterii pot deveni actionari!
    Am mai spus-o si altadata si ma repet , pana UTA nu va avea un investitor serios pana atunci ne vom plange tot timpul de bani!
    Sunt sigur ca multi suporteri ar cumpara actiuni ,UTA este o echipa iubita si s-ar face rost repede de bani,dar se doreste acest lucru!? Dupa cate se pot vedea NU! ,ATUNCI VOM FI O ECHIPA DE PLUTON FARA PRETENTII SI POATE CU O TRECERE EFEMERA PRIN LIGA ! PACAT DE EMULATIA CARE S-A CREIAT ODATA CU PROMOVAREA SI INAUGURAREA STADIONULUI SI AR PUTEA EXISTA SI ALTE OPORTUNIITATI ODATA CE PORTILE STADIONULUI S-AR DESCHIDE!
    HAIDE UTA,una dintre campioanele provinciei!

    0
    0
    1. Care actiunii, au vindut 2000 de abonamete la o medie de 350 lei, dar multi nu si-au luat abonament „ca nu e voie pe stadion””. Chestia ca „”multi ar cumpara actiuni”” in Romania nu e valabila.

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button