27/09/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Portarul Shehata și „decarul” Parlak îmbracă tricoul „leoaicelor” cu Carmen: Se joacă în prima ligă la fotbal feminin mâine dimineață, în Sânnicolau Mic!

AC Piroș Security a fost la un sfert de oră de o surpriză plăcută pe terenul campioanei Olimpia Cluj. De fapt, ca și joc, arădencele au realizat surpriza plăcută, doar rezultatul le condamnă după carambolul transformat în gol de Meluță. Șansa revanșei apare mâine dimineață, pe teren propriu, contra nou promovatei Carmen București.

Pe hârtie, „leoiacele” pornesc mari favorite, cu atât mai mult cu cât două dintre internaționalele sale au sosit în sfârșit la Arad. Ambele au fost victimele birocrației din Turcia și și-au primit actele de abia în această săptămână, fiind prezentate oficial la noua lor formație. Vorbim despre portarul egiptean, Maha Shehata și „decarul” naționalei azere, Nazlican Parlak, care au fost întâmpinate de președintele Pavel Piroș și directorul sportiv, Liviu Ilea.

Ambele au teste negative la coronavirus și ar trebui să fie pe teren mâine dimineață, începând cu ora 10, în disputa cu Carmen, de pe terenul „Banatul” din Sânnicolau Mic. Doar în dreptul lui Parlak sunt mici semne de întrebare, atâta timp cât acuză o lovitură la genunchi după antrenamentul de joi, însă Shehata va evolua 100%, fiind – de altfel – singurul portar de meserie din lot. La Cluj, Denisa Marcea s-a descurcat bine între buturi, dar ea va reveni – probabil – în linia de fund, acolo unde îi este locul.

Arbitrii jocului de mâine dimineață sunt Cătălin Roman (Timișoara) – Călin Cimponieru (Timiș) și Alina Mihoc (Arad). Vă reamintim că accesul spectatorilor în tribuna din Sânnicolau Mic e interzis în contextul pandemiei de coronavirus.

2
0