Fotbal feminin

Decisivă în primul său meci în tricoul „leoaicelor”, Nazli Parlak țintește sus: „Am mare încredere în mine și voi fi cea mai bună jucătoare din campionatul României”





AC Piroș Security Arad și-a asigurat serviciile lui Nazlican Parlak încă din luna februarie a acestui, dar „înghețarea” fotbalului în contextul pandemiei de coronavirus a amânat venirea fotbalistei de 27 de ani în România. Startul noului sezon în fotbalul feminin a stat sub semnul întrebării până la începutul lunii august, după care „oficialii” grupării de pe Mureș au început o adevărată bătălie cu birocrația din Turcia, acolo unde fotbalista de origine azeră, ca și portărița din Egipt, Maha Maha Shehata, erau blocate de…viză.

Lucrurile s-au rezolvat în cele din urmă, iar cele două jucătoare au sosit miercuri la Arad, iar, ieri, au fost cele mai bune „leoaice” în disputa internă cu Carmen București. „Nazli” Parlak a fost singura marcatoare a partidei, fiind la originea sau la capătul majorității fazelor de poartă create de elevele lui Florin Bugar. „E prima mea experiență atât de departe de casă și sunt foarte fericită. Să să și înscriu astăzi un gol important e incredibil. Victoria e meritată, deși scorul trebuia să fie puțin mai mare, 2 sau 3-0. Meritam mai mult, dar e bine și așa.  Am văzut echipa în meciul de la Cluj, dar de data aceasta eu zic că am jucat și mai bine și vom juca din ce în ce mai bine. Nu cunosc încă toate echipele din campionat, dar eu zic că ne vom bate pentru primele locuri”, a spus internaționala azeră.

Parlak vine la Arad după un deceniu petrecut în fotbalul feminin din Turcia, la Kireçburnu Spor (în trei rânduri), Marmara Üniversitesi Spor, Kireçburnu Spor (în două rânduri), Fatih Vatan Spor (în două rânduri) și Ataşehir Belediyespor. Ce-și propune în tricoul „roș-alb” al fetelor de la Piroș? „Am mare încredere în mine și eu spun că voi fi cea mai bună jucătoare din campionatul României, dar am obiective și cu echipa mea națională”, susține „Nazli”.

A fost evident că Florin Bugar a început să contruiască jocul echipei sale în jurul azerei, chiar dacă a avut-o doar două zile la antrenamente înainte de disputa cu Carmen. „Domnul antrenor mi-a dat încredere de la început și multă libertate de mișcare în teren, iar eu deja mă simt foarte bine în rolul meu la noua mea echipă. Înainte de a veni aici, am evoluat mai mult în benzi sau ca atacant central, dar domnul antrenor a spus că în România mă voi descurca cel mai bine ca și playmaker și am încredere în dânsul”, a încheiat Parlak.

Un comentariu

  1. HAI UTA !!! Rezultatele depind numai de voi !! Dupa parerea mea sunteti de locul 6 -10. Trebuie mai multa increrdere, concentrare si ambitie si liniste la club pentru ca Balint sa poata gandi meciurile !!! FELICITARI !!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button