Arhivă articole

Coronavirusul a lovit și echipa de fotbal feminin a Aradului, președintele Pavel Piroș – în doliu


În această dimineață a venit confirmarea că meciul dintre Crișul și Cermei, din cadrul etapei a 5-a a Ligii a 3-a a fost amânat ca urmare a numeroaselor cazuri de COVID din tabăra gazdelor, însă probleme are și o altă echipă din județul nostru. Este vorba despre prim divizionara de fotbal feminin, Piroș Security, care ar fi trebuit să evolueze mâine, la Alexandria, dar în urma confirmării a șapte infectări cu virusul asiatic partida a fost amânată.

Însuși antrenorul Florin Bugar a rezultat pozitiv la „tamponul” de joi, ca și directorul sportiv, Liviu Ilea, de altfel, dar cinci fotbaliste care sunt cazate la același hotel: Parlak, Bot, Răduc, Marcea și Kugler. Totodată, Sârbovan și Ancăș au testele neconcludente și, prin urmare, Federația nu a avut altceva de făcut decât să amâne deplasarea fetelor în județul Teleorman. Așa stând lucrurile și derby-ul Vestului, de weekendul viitor, Piroș Security – Fortuna Becicherecu Mic rămâne sub semnul întrebării.

Veștile proaste din tabăra formației de fotbal feminin nu se opresc aici. Ieri, președintele Pavel Piroș și-a pierdut mama, care a început să se simtă rău doar de câteva zile încoace. „Suntem alături de președintele nostru, știm cât de mult și-a iubit mama, iar acum cu toată această situație legată de coronavirus nici nu putem fi fizic alături de el. În schimb, îi suntem aproape cu gândul și sufletul, îi transmitem sincere condoleanțe și Dumnezeu să-i ierte și să-i odihească mama”, a transmis Liviu Ilea în numele echipei de fotbal, AC Piroș Security. Pavel Piroș își va conduce mama pe ultimul drum mâine, în comuna natală, Apateu.

1
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.