Cluburi polivalenteȘtirile zilei

Pierdere pentru gimnastica arădeană: Iulia Berar se retrage din activitate la doar 17 ani!



Una dintre marile speranţe ale gimnasticii româneşti, fostă componentă a lotului naţional de senioare, Iulia Berar s-a retras din activitate! Sportiva legitimată la CS Municipal Arad a luat această decizie în urma accidentării grave suferite în toamna anului trecut, când a ratat participarea la Campionatele Mondiale. Operată la ligamente, Iulia s-a retras din activitate: „Nu mai vrea să facă performanţă, nu şi-a revenit prea bine după operaţie şi a decis să renunţe la gimnastică”, spune antrenorul de la CSM Arad, Ciprian Hegyi.

Ayiana Marinescu, noua speranţă pentru CSM Arad

Astfel, doar o gimnastă va mai avea competiţie în acest an: „În 17-19 noiembrie sunt programate, la Ploieşti, Campionatele Naţionale de junioare, unde doar o gimnastă de-a noastră se încadrează ca şi vârstă, celelalte fiind mai mici. Este vorba despre Ayiana Marinescu, care va concura la categoria junioare 2, nivel 3, 11 ani, ea urmând să concureze pe toate aparatele”, mai spune Hegyi.

Micile gimnaste de la CSM Arad s-au pregătit pe plan local, iar sub comanda antrenorilor Ciprian Hegyi şi Carina Franiov se pregătesc, la performanţă, 18 sportive: „Datorită restricţiilor cu pandemia de coronavirus, nu am putut participa la competiţii, astfel că am rămas acasă, pentru a ne pregăti cât mai bine. În acest an doar Ayiana are competiţie”, conchide antrenorul arădean.

Ayiana Marinescu a obţinut, în 2019, două titluri de vicecampioană naţională de junioare III, nivel 2 (10 ani), la individual compus şi paralele, dar a fost şi medaliată cu argint naţional alături de echipa CSM-ului, la aceeaşi categorie.

csmarad.ro









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button