Fotbal femininȘtirile zilei

Florin Bugar, antrenorul echipei feminine de fotbal a Aradului, e în stare critică pe patul de spital!Conducerea și fotbalistele de la AC Piroș Security sunt cu inima strânsă pentru antrenorul lor. Diagnosticat cu coronavirus, alături de alte șase jucătoare, Florin Bugar a ajuns pe patul de spital în urmă cu o săptămână și starea sa s-a agravat de pe o zi pe alta. A început să respire doar cu ajutorul unei măști, iar acum, din informațiile noastre, este intubat pe secția ATI a Spitalului Județean din Timișoara.

La mijlocul săptămânii, medicii sesizaseră că plămânii săi mai funcționau la 70% din capacitate, pentru ca apoi tehnicianul de pe Bega să fie diagnosticat cu encefalită și diabet. De vineri seara a fost mutat la Spitalul Județean din Timișoara.

Aseară, pe pagina de Facebook Piroș Security Lioness – Feminin, a apărut un mesaj de susținere pentru antrenorul echipei: ”Haideți să ne rugăm și sa fim alături de Dl. antrenor Florin Bugar , care trece prin momente grele. Profe, întreaga echipă este alături de dumneavoastră, sunteți puternic si știm ca Dumnezeu poate face o minune și să ne vedem din nou pe teren!”

Florin Bugar are 48 de ani și este și selecționerul echipei feminine de tineret. Cariera de antrenor și-a legat-o în special de CFR Timișoara, unde a antrenat atât echipa masculină, cât și cea feminină. La cârma celor de la AC Piroș Security a ajuns după promovarea echipei în elită, adică în vara anului 2019 și a terminat pe locul 5 campionatul precedent, „înghețat” de Federația Română de Fotbal în luna martie.

Altfel, să spunem că din cauza infectărilor cu coronavirus, „leoaicele” și-au amânat ultimele două meciuri de campionat, deplasarea de la Alexandria și derby-ul Vestului, de la Arad, cu Fortuna Becicherecu Mic.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back to top button