Fotbal femininȘtirile zilei

Florin Bugar, antrenorul echipei feminine de fotbal a Aradului, e în stare critică pe patul de spital!





Conducerea și fotbalistele de la AC Piroș Security sunt cu inima strânsă pentru antrenorul lor. Diagnosticat cu coronavirus, alături de alte șase jucătoare, Florin Bugar a ajuns pe patul de spital în urmă cu o săptămână și starea sa s-a agravat de pe o zi pe alta. A început să respire doar cu ajutorul unei măști, iar acum, din informațiile noastre, este intubat pe secția ATI a Spitalului Județean din Timișoara.

La mijlocul săptămânii, medicii sesizaseră că plămânii săi mai funcționau la 70% din capacitate, pentru ca apoi tehnicianul de pe Bega să fie diagnosticat cu encefalită și diabet. De vineri seara a fost mutat la Spitalul Județean din Timișoara.

Aseară, pe pagina de Facebook Piroș Security Lioness – Feminin, a apărut un mesaj de susținere pentru antrenorul echipei: ”Haideți să ne rugăm și sa fim alături de Dl. antrenor Florin Bugar , care trece prin momente grele. Profe, întreaga echipă este alături de dumneavoastră, sunteți puternic si știm ca Dumnezeu poate face o minune și să ne vedem din nou pe teren!”

Florin Bugar are 48 de ani și este și selecționerul echipei feminine de tineret. Cariera de antrenor și-a legat-o în special de CFR Timișoara, unde a antrenat atât echipa masculină, cât și cea feminină. La cârma celor de la AC Piroș Security a ajuns după promovarea echipei în elită, adică în vara anului 2019 și a terminat pe locul 5 campionatul precedent, „înghețat” de Federația Română de Fotbal în luna martie.

Altfel, să spunem că din cauza infectărilor cu coronavirus, „leoaicele” și-au amânat ultimele două meciuri de campionat, deplasarea de la Alexandria și derby-ul Vestului, de la Arad, cu Fortuna Becicherecu Mic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button