02/12/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Hora a scuturat plasa pentru a doua deplasare la rând: „Cu puţină şansă puteam să şi câştigăm”

Două goluri a reușit UTA în ultimele 270 de minute disputate în Casa Liga 1 și ambele poartă semnătura lui Ioan Hora. Mai mult, fostul golgheter al campionatului în tricoul Pandurilor a înscris din faze fixe, pe terenuri străine, cu Dinamo și Hermannstadt.

Evident, execuția de astăzi de la Mediaș, din lovitură liberă a fost ceva mai complicată decât penalty-ul din „Groapă”, dar nu foarte complicată atâta timp cât portarul Figueiredo nu a acoperit cum ar fi trebuit colțul neprotejat de zi. La experiența sa, Hora a văzut breșa și a șutat puternic, lângă bară.

„A fost un meci greu, eram convinşi că întâlnim o echipă puternică, de aceea am şi intrat timoraţi în joc, am şi luat gol rapid. După primele 30 minute ne-am ridicat nivelul şi am arătat că putem scoate mai mult decât am făcut-o în seara asta. Am intrat mult mai motivaţi în a doua repriză şi cred că cu puţină şansă puteam să şi câştigăm pentru că am avut câteva ocazii care puteau fi fructificate la maximum”, a declarat atacantul de 32 de ani al „Bătrânei Doamne”.

De altfel, fotbalistul orădean este primul golgheter stagional al „roș-albilor” cu cele două reușite ce au adus în contul UTA-ei 4 puncte dintre cele 8 puncte din clasament.

FOTO: Claudia Carp

7
0
%d blogeri au apreciat: