Știrile zileiUTA Arad

Isac, integralist la debutul în Liga 1: „Consider că am fi meritat victoria, data viitoare sper să-mi ajut și mai mult echipa”





În urmă cu o lună de zile, Damian Isac era încă pozitiv la coronavirus și se părea că debutul său în Casa Liga 1 nu va veni foarte repede. Sau cel puțin nu din postura de titular și integralist. Însă, Laszlo Balint a fost nevoit de împrejurări să apeleze la fotbalistul de 19, după ce în această dimineață a aflat că nu-l va avea la dispoziție nici pe Cristi Melinte. Și asta în condițiile în care Ilie și Erico da Silva rămăseseră la Arad.

Prin urmare, Alex Albu a coborât din linia de mijloc în apărare, iar Isac l-a acompaniat pe Roșu în centrul liniei mediane. „Sunt bucuros pentru debut, mai puțin pentru rezultat, căci consider că am fi meritat victoria. Pe lângă Mister, m-au ajutat și colegii experimentați cu destule sfaturi în timpul meciului, am simțit că am încrederea lor și am dat totul din mine. Nu pot spune că sunt în cea mai bună formă după perioada în care am stat pe margine din pricina infectării cu coronavirus, dar mă bucur că am făcut față 90 de minute pe teren. Am avut în față doi fotbaliști masivi (n.a. Pires și Addae), nu era simplu la duelurile fizice, dar cu mingea nu au fost mai buni. Cred că ne-am dominat destul de clar adversarul, cel 50-60 de minute și ar fi trebuit să câștigăm astăzi”, spune tânărul mijlocaș al „Bătrânei Doamne”.

După prestația de azi, dar și datorită faptului că e greu de crezut că vreunul dintre Ilie, Erico și Melinte vor fi apți cu Chindia, Damian Isac are șanse bune să pășească și pe iarba de pe Francis c Neuman pentru un meci pe puncte. „Știu că mai am de muncit până ce voi deveni cu adevărat un fotbalist de Liga 1, se simte clar diferența față de Liga 2-a. Dar, o să mă bat cu armele mele pentru un tricou de titular și data viitoare sper să-mi ajut și mai mult echipa. Cu Chindia trebuie neapărat să câștigăm acasă, avem un stadion frumos și trebuie să-l onorăm și cu o victorie”, a adăugat unul dintre liderii generației de 2001 crescută de Sandu Gaica la UTA.

Vă reamintim că Isac e originar din Caraș Severin și îmbracă tricoul „roș-alb” din 2016. În Liga 2-a, mijlocașul central a fost, în general, punct fix în echipa lui Laszlo Balint, în pereche cu Romario Moise, revenit între timp la Astra.

FOTO: Claudia Carp

6 comentarii

  1. Oameni buni Isac nu va fi titular fiindca lipseste X si Y el va fi titular datorita valorii lui si atat. UTA are tineri valorosi si balint stie asta. un pic planurile i-au fost date peste cap facand toti Covid dar acum cand ii va avea la lot pe toti: Rusu, Isac, Oroian si Miculescu noi vom juca 90min cu 2 under pe valoarea lor nu ca asa spun legile. S-a vazut ca a tinut mijlocul ceea ce nu putem zice in celelalte meciuri. Albu probabil locul lui e in aparare si a fost incercat degeaba la mijloc unde a facut un meci bun si cam atat. Noi vom juca toate meciurile cu 2 juniori fiindca ii avem valorosi. Va reveni si Hrezdac la un moment dat si va fi concurenta mare si intre ei. Dupa tur dl Balint va vedea pe cine va mai putea conta dintre acestia care au venit. Vad un curent si impotriva lui Hora. Sa nu uitam un pic baiatul ne-a adus 4 puncte din zestrea de 8. Deci jumate au fost din gheata lui. Haideti sa avem un pic mai mare incredere in ei. Unii dintre voi nici nu incepe bine meciul si deja sa iasa Y sa intre Z etc.

    0
    0
  2. Eu nu stiu ce suporteri sunt aceia care incepand cu min 1 numai si numai critica. In timp ce te uiti la meci, cum dracu poti sa te concentrezi pe scris, inseamna ca nu simti nimic pt aceasta echipa si mai bine v-ati lasa pagubasi. Astia numai suporteri nu sunt.

    0
    0
    1. Numai suporteri nu sunt, asta e clar. Critici non-stop, tot ce misca. Numai ei sunt deasupra tuturor, zei in Olimp???
      Mai treziti-va, critici de meserie cu sunteti!

      0
      0
  3. Ma bucur ca a revenit Isac..o data cu revenirea fundasilor centrali o sa avem linie de mijloc formata din Albu si Isac. Si poate cu ajutorul celui de Sus scapam de Nelut Rosu..nu pot sa cred ca strangem puncte cu un asemenea jucator. Rosu , Morar out instant!! Tinem doua locuri ocupate pentru niste “fotbalisti expirati” si reincalziti de noi. La mai multe

    0
    0
    1. Stefane, de ce nu intri tu? Neluțu Roșu e poate singurul care mai da o pasa filtranta atacantilor. Unii cu criticile voastre, chiar sunteți penibili…

      0
      0
  4. Nu inteleg de ce se fac critici nefondate dupa acest meci cu Hermanstandt , unde toti baietii au jucat fenomenal ,mai ales repriza2a , luptandu-se cu o echipa solida din punct de vedere fizic cu un buget cu mult mai mare decat al UTA-ei si cu toate astea, baietii s-au daruit exemplar pe teren si nu mult a lipsit sa si castige cele 3 puncte !!! Cand este de criticat ,este dar acuma in niciun caz, vazandu-se progresul baietilor de la meci la meci !!! Baietii trebuiesc incurajati , nu numai critici peste critici !!! Vine meciul cu CHINDIA, un meci foarte greu ca si celelalte de pana acuma, HAI SA II INCURAJAM PRIN OPINIILE NOASTRE POZITIVE SI VA FI BINE !!! Sunt sigur ca, si ei citesc comentariile noastre de pe Sport Arad si se bucura cad vad multe incurajari de la oameni dandu-le un si mai mare imbold pe terenul de joc !!! FORTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA , HAI BAIETII !!! SUNTEM ALATURI DE VOI !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button