Șoimii LipovaȘtirile zilei

Lipova și-a păstrat fotoliul de lider la ultima fază! Sabău: „Greșeală majoră la golul lor, nu e suficient să stăm la 0-0. Bucuria zilei – golul lui Denis Rusu”+FOTO





Șoimii Lipova a egalat in extremis în meciul de la Chișineu Criș, în minutul 4 al prelungirilor și și-a păstrat supremația în sera a VIII-a a eșalonului terț, cel puțin până la restanța de marți dintre adversarii de astăzi și Gloria Lunca Teuz Cermei.

În general a fost un meci închis cu puține faze de poartă și acelea născându-se mai mult ca urmare a erorilor din cele două defensive. Pentru lider este a treia remiză stagională, cea de-a doua în deplasare, după cea de la Periam. „O partidă echilibrată, în care fiecare echipă a încercat să o desfacă pe cealaltă, dar a fost foarte greu, așa că pe fondul acesta lucrurile au rămas mult timp incerte. Am făcut o greșeală majoră la golul lor, dar eu le transmit jucătorilor tot timpul că o greșeală se poate face oricând în timpul jocului, indiferent de nivel, de aceea este foarte important să dai golul 1 și chiar golul 2 ca să-ți asiguri partida. Trebuie să ne concentrăm mai mult pentru a marca din puținele ocazii, căci, iată, nu este suficient să stăm la 0-0, cum a fost azi și apoi să fim conduși și în superioritate numerică. Mă bucur un pic că au interpretat bine ce le-am transmis în ultimele 10 minute, nu au jucat cu mingi aruncate în careu, ci au desfăcut jocul în lateral, pentru a pătrunde de acolo spre poartă. Așa s-a născut cornerul ce a generat golul de 1-1, un gol dintr-o execuție incredibilă a lui Filimon. În glumă am zis că <<Fili>> merită două salarii, face bine și faza de apărare ca fundaș stânga, dar evoluează bine și ca atacant”, a menționat Flavius Sabău, antrenorul „șoimilor”.

Într-o partidă care se disputa în același timp la Arad, jucătorul împrumutat de Lipova la UTA, Denis Rusu, a adus prima victorie a „roș-albilor” pe noul „Francisc Neuman”, 1-0 contra Chindiei. „Cea mai mare bucurie a zilei este golul de trei puncte al lui Denis Rusu. I-am spus înainte de meci să aibă curaj, să încerce poarta și iată că a venit și golul. Bravo lui, suntem mândri de el” a adăugat Sabău.

În următoarea etapă, Șoimii Lipova va înfrunta „lanterna roșie”, Fortuna Becicherecu Mic, pe teren propriu.

Galerie foto Crișul Chișineu-Criș – Șoimii Lipova

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button