Știrile zileiUTA Arad

Croitoru și-a descărcat nervii pe arbitri după eșecul cu UTA: „Eu trebuie să plătesc pentru greșelile mele, nu pentru greșelile lor…După care mă mai și lipesc la eurogoluri”





După un start de campionat sub așteptări, Botoșaniul părea să-și revină după succesul de la Mediaș, însă UTA s-a dovedit o nucă tare pentru moldoveni. Aceștia au pierdut avantajul minim avut la pauză și au cedat cu 3-2 în fața „roș-albilor”.

La final, Marius Croitoru a fost foc și pară pe arbitri, în special pe tușierul Sebastian Gheorghe și pe „centralul” Horațiu Feșnic. „Nu ai ce căuta la Liga 1 dacă nu vezi că patru jucători sunt în offside. Nu vă supărați pe mine, dă fault care nu e, jucătorul își face preluare spre aut și mingea se duce în față…și el dă fault. E prea mult, nu se poate, se joacă prea ușor cu noi, ei spun că și ei plătesc dacă greșesc. Da, tu plătești pentru greșelile tale, problema e că noi plătim pentru greșelile lui…Ei asta nu înțeleg, marii arbitri din România. Trebuie să înțeleagă că ei, dacă plătesc, plătesc pentru greșelile lor, nu noi trebuie să plătim…Noi plătim pentru greșelile noastre, dar știți care e problema? Eu plătesc, el nu plătește. El când greșește, plătesc eu. Prea puțin mă interesează ce se întâmplă cu el. Pe mine mă interesează ce se întâmplă cu mine, cu viața mea, cu viața familiei mele, cu echipa. El e pus aici să arbitreze, eu nu pot să cred că nu vezi patru jucători în offside, nu pot, mi-e greu să cred. Nu am cum, nu vă supărați pe mine. Mai purtăm și ecusoane și ce mai purtăm noi în piept. Păi să nu mai purtăm, să le rupem și să ne lăsam, dacă nu văd patru jucători în offside. Sau să dau fault când mingea se duce în față respinsă de jucătorul meu. Clar, eu joc mingea și tu dai fault. Cât să mai suportăm și noi? Suntem antrenori, avem și noi o viață, scurtă, lungă, nu știu, dar cât să mai sportăm? De ce sunt eu dator să suport, să plătesc pentru greșeala altuia? De ce?”, a fost declarația acidă a antrenorului celor de la FC Botoșani, sub forma a mai multor întrebări retorice.

Chiar la faza golului de 2-2,  Croitoru a fost trimis în tribună de Horațiu Feșnic. „M-a eliminat pentru că a zis că am părăsit spațiul tehnic, că i-am spus în timpul jocului că nu e fault și uite ce se întâmplă. E o greșeală urmată de altă greșeală. Nu vezi patru jucători în offside. Și atunci ce trebuie să fac eu? Ce vreți să mai fac?”, a mai explicat fostul mijlocaș.

Întrebat dacă ar fi oportună introducerea VAR-ului și în Liga 1, tehnicianul Botoșaniului a adăugat: „VAR-ul? Varul e pe teren, e nestins. Lăsați-mă cu VAR-ul că sunt sătul de VAR. Îl vedem la televizor și atâta, suntem mințiți în continuare, încă suportăm și trebuie să plătim pentru greșelile altora. Am beneficiat de două penalty-uri, înseamnă că au fost, dar cum să nu vezi patru jucători în offside? Nu știu sigur dacă au fost, că nu am văzut, dar mi-a zis cineva că a fost offside la patru jucători. Nu poți, e prea mult, credeți-mă. La Sibiu, îmi dă un penalty contra, care era cădere de calciu, credeți-mă. E prea mult, nu zic cu mine, departe de mine să am în cap scenarii dinastea, dar sunt prea multe greșeli împotriva tutror echipelor, nu numai împotriva mea. Se adună prea multe, își bat joc de munca unor oameni. Eu îi înțeleg că sunt oameni, toată lumea greșim, dar hai să punem VAR-ul, să reparăm. Ce omul greșește, hai să reparăm. Să vină mașina, televizorul, să repare, nici asta nu vrem? Din punctul meu de vedere nu se vrea”, mai susține Croitoru.

În cele din urmă, „principalul” formației din nordul Moldovei a vorbit și despre meci, însă nu foarte mult. „Am avut o primă repriză super, a fost o primă repriză incredibilă din partea echipei mele. Am revenit de la 0-1, practic în afară de gol, nu știu dacă au mai ajuns la poarta noastră. Dar, în a doua repriză, în minutul 47 îi bagi în joc. E și normal că după aia ne-am pierdut un pic reperele pentru că era acea dorință de a reveni. După care mă lipesc la eurogoluri…”, a mai spus Marius Croitoru referindu-se la execuția de kinogramă a lui Vlad Morar de la golul de 2-3.

Botoșaniul are de integrat ultimele achiziții, câțiva fotbaliști străini. „Jucătorii nou veniți au nevoie de acomodare, au nevoie de timp, mai aștept să mai vină în această perioadă. Vedem ce o fi, dar degeaba ne pregătim, dacă atunci când ajungem la examenul final… Pentru că pe oameni nu-i interesează cum ne pregătim sau ce facem noi la antrenamente, îi interesează doar ce văd în această oră și jumătate, practic ăsta este examenul nostru, al lor și al meu. Din păcate, astăzi nu am putut să-i răsplătim pe suporterii noștri, pe toți cei care iubesc Botoșaniul, dar băieții au încercat și au dat totul. Păcat că meciurile, sau istoria unui meci se scrie cu ajutorul altor oameni care ar trebui, din punctul meu de vedere, să nici nu-i simți”, a încheiat Croitoru.

Întrebat despre arbitraj, Laszlo Balint a spus doar atât: „Am vorbit cu Iacob după meci și era foarte supărat pentru faza la care s-a dat al doilea penalty, mi- a zis că nu l-a atins pe atacantul advers. Dar, sunt detalii pe care trebuie să le comenteze specialiștii. Mă bucur că în ciuda acestui detaliu psihologic, al celor două penalty-uri dictate împotriva noastră, am avut puterea să revenim și să câștigăm acest meci. De aici se pleacă foarte greu cu puncte, iar pentru mine e important și în perspectivă, căci, iată, legăm două victorii consecutive”.

Botoșaniul a părăsit zona play-off și joacă pe terenul celor de la FCSB în runda cu numărul 10 a Casa Liga 1.

11 comentarii

  1. ….Croitorul întotdeauna foarte vocal la adresa tuturor ,dar la al doilea penalty nu spune nimic??? Dacă era VAR astăzi nu cred că primea nici un penalty….

    0
    0
  2. Dom’le Croitoru,personal, nu pot decat sa va felicit! Pentru premonitia din declaratia de ieri.Aia cu…grupu’!
    HAIDE UTA!!!

    0
    0
  3. Fara vorbe prea multe,domnule Croitoru,se pare ca ati cazut in plasa lui Balint…De ce o spun?Ati pregatit reduta fata de Denis Rusu,pe flancul stang de atac al nostru,dar Balint l-a mutat mereu pe dreapta,incrucisat cu Bustea si Ursu,urcati din spate,adica,pe undeva,l-a sacrificat pe Denis Rusu, ca pozitionare,ca joc,deplasand 2 fundasi,pe el si a creat spatii acolo unde a vrut sa se infige…de acolo au venit si golurile noastre..Sah si Mat…
    Perfect joc…ma unge pe inima…

    0
    0
    1. corect.. a fost o victorie de antrenor….totusi ,la bustea a fost o problema serioasa,mai ales in prima repriza…sa speram ca jucatorilor nostri o sa le creasca valoarea si sa avem solutii cand dam peste adversari peste nivelul obisnuit de la noi

      0
      0
  4. Ce tupeu scarbos pe taranusu asta mojic sa te bage arbitru inapoi in joc cu 2 penaltyuri cel putin discutabile si tot tu sa te iei de arbitraj pt o faza in care ai nevoie de var ca sa te lamuresti daca a fost sau nu offside la Erico.

    0
    0
  5. D-le CROITORU, nu te supara , dar ai pierdut meciul pe drept !!! A-ti avut 2 de 11m acordate foarte usor de Fesnic ,iar in ceea ce priveste Ofsaidul pe care il incriminezi ,sa stii ca te inseli !!! I-a uite-te mai bine la reluari ca, ENRICO, nu era in ofsaid in momentul centrarii fiind cel putin pe aceeasi linie cu fundasii tai asa ca, degeaba esti suparat pt, ca UTA. repriza2a a fost mult mai buna exact cum ai si spus inaintea meciului, UTA. ESTE O ECHIPA CU UN GRUP UNIT, DECI ZICALA Ca, DE CE TI-A FOST FRICA NU AI SCAPAT !!! FORTA UTA UTA UTA ARAD, BRAVO BAIETII !!!

    0
    0
    1. Era mai usor in cupa satelor de langa capitala decat cu UTA,,,ABIA ASTEPT DERBY-UL CLINCENI -VOLUNTARI,acolo e ,,adevaratul,, spectacol ….nebunie,valuri in tribuna,spectatorii pe garduri,oile lu becali pascand placid pe dambul de langa arena PUIU IORDANESCU…

      0
      0
  6. La cum vă aruncați voi in careu parcă ați fii la înot mi-ar fi rușine să mai spun ceva.
    Joci acasă cu o nou promovată,ai 2 lovituri de pedeapsă și tot pierzi,se pare că aveți mai multe probleme,nu doar atacuri la arbitri trebuie sa faceți, într-un sezon toți sunt dezavantajați dar se pare că nu știți să pierdeți!!!

    0
    0
  7. Se scoate si Croitoru cum poate,,,la ce jucatori are ,nu avea voie sa piarda cu niste no name din Macedonia acasa in cupele europene si cu om in plus pe deasupra,iar aseara dupa ce a primit 2 penaly-uri trase de par,a pierdut din nou.,,cu lotul lui,Balint ar defila in campionat…inca o data s-a demonstrat ca nu e suficient sa duci un autobuz de ,,fotbalisti ,, de oriunde ,numai din tara nu ,doar pentru ca sa imparti comisionul cu impresarii,iar juniorul sa-l scoti in minutul 10 in coditiile in care ai in fata 10 jucatori romani….e o declaratie cel putin lipsita de fair play..

    0
    0
  8. Croitorule, ai masurat o dată si ai tăiat de două ori si tot scurtă a iesit. Se spune ca trebuie măsurat de două ori si tăiat o singură dată. Las ca-ti trece…te-a batut UTA trebuie să ai respect.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button