UTA Arad

Albu se prezintă marți sub comanda lui Rădoi, Rusu – ignorat de Mutu





După ultimele evoluții în tricoul UTA-ei, cu realizări ce au adus puncte importante în contul arădenilor, Denis Rusu era unul dintre fotbaliștii care putea fi inclus în lotul de tineret al României pentru partida cu Danemarca din 17 noiembrie, decisivă pentru calificarea la EURO 2021. Adrian Mutu a gândit altfel convocările și mijlocașul de 19 ani nu se află nici măcar pe lista adițională. Printre cei 23 de fotbaliști convocați de „Briliant” nu mai apare nici Horațiu Moldovan, care a pierdut echipa în favoarea lui Florin Iacob, unul dintre cei mai în formă portari din Casa Liga 1.

Albu se prezintă marți sub comanda lui Rădoi

În schimb, surpriza totală vine de la selecționata mare și de la Mirel Rădoi. Acesta a apelat în premieră la Alexandru Albu, polivalentul fotbalist al „Bătrânei Doamne”, care va fi ultimul jucător care va ajunge la lot. LPF-ul și televiziunile au programat meciul dintre UTA și Gaz Metan Mediaș luni seara tocmai pentru că șansele ca cele două formații să aibă vreun fotbalist chemat „sub tricolor” erau mici, dar iată că Albu a produs surpriza și va lua contact cu naționala de abia marți, cu o zi înainte de amicalul cu Belarus, de pe „Ilie Oană”, din Ploiești.

Utistul va lua avionul de la Timișoara spre Capitală marți după-amiază, cu un test pentru COVID negativ făcut cu 72 de ore înainte de conctactul cu „tricolorii” sau, evident, mai târziu. Rămâne de văzut dacă utistul va prinde antrenamentul programat de Rădoi și „secunzii” săi în aceeași zi, de la ora 17,30 și mai ales dacă miercuri îl va debuta în testul cu Belarusul.

Celelalte două partide reprezintă finalul campaniei României în Liga Națiunilor. Pe 15 noiembrie: România – Norvegia pe Arena Națională din București. Pe 18 noiembrie: Irlanda de Nord – România, în deplasare, pe Windsor Park din Belfast. Toate partidele vor fi transmise în direct de la ora 21.45 de către Pro TV.









2 comentarii

  1. Nu inteleg,nici in ruptul capului,din ce cauza Albu este considerat o surpriza,atat timp cat nu se merge pe pile,relatii si alte subterfugii…Lasand subiectivismul de suporter ,neconditionat,normal, al UTA-ei deoparte..baiatul este polivalent,foarte constant in evolutii,aduce mereu acel plus,indiferent ce post ii este incredintat,de catre Mister Balint..Asa ca nu vad rostul postarilor de pe gazetele centrale…,ca o SURPRIZA…
    Am pierdut un singur meci,din pacate…suntem pe locul 5 si daca stau sa ma gandesc,nu ma sperie CFR,Craiova,iesite total din forma,sau invaliditati(asta este,le mai avem si noi uneori)…Cu FCSB,in schimb,va fi putin mai greu,dar nu imposibil..Sa speram ca va face Gigi schimbarile sale ilare la pauza….
    Pana atunci avem nevoie de o victorie,luni,cu Mediasul…si apoi mai vedem…Intotdeauna meciul urmator este cel mai important,restul?…la randul lor…
    Sanatate multa lui Dorin Stana,ii doresc pe aceasta cale….si de fapt,tuturor!
    Bafta multa baieti!

    0
    0
  2. Cu toata stima si consideratia pentru Denis Rusu,cu toate aprecierile maxime,sincere…mai are de muncit mult,mult si modest…se numeste simplitate,consecventa,constanta…Este pe calea cea buna,perfecta…Grija mare sa nu i se urce la cap…Succes!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button