Fotbal feminin

Speriate de o prevedere din regulament, „leoaicele” au acceptat să joace la finalul acestei săptămâni restanța de la Alexandria!





Campionatul Ligii 1 la fotbal feminin este întrerupt pentru acțiunile echipelor naționale, dar AC Piroș Security a acceptat să dispute restanța de la Alexandria la finalul acestei săptămâni și nu pe 3 decembrie când Federația programase inițial meciul. „Fetele de la Alexandria mai au testele valide până pe 28 noiembrie, apoi ar trebui să facă altele. Dacă, Doamne ferește, sunt descoperite câteva cazuri și meciul nu se poate juca, noi suntem echipa ce pierde meciul la masa verde. E o prevedere din regulament ce spune că, în cazul meciul amânat nu se poate disputa și la reprogramare, cea care are de suferit e formația din cauza căreia partida nu s-a putut conform calendarului inițial. AC Piroș Security a cerut amânarea pe 11 octombrie, așadar riscăm să pierdem cu 3-0 chiar dacă de această dată adversarul de la Alexandria ar putea avea probleme”, ne-a lămurit Liviu Ilea, directorul sportiv al „leoaicelor”.

Așadar, chiar dacă nu o va avea la dispoziție pe internaționala moldoveancă, Dumitrița Prisăcari, Dan Cuedan își va mobiliza elevele pentru meciul de sâmbătă, de la ora 11. Însă și formația din județul Teleorman are importante probleme de lot. În primul rând, Claudia Pană este accidentată, iar fundașul Cristina Tudorache și mijlocașul Otilia Durlă au fost convocate de Mirel Albon la națională pentru meciul cu Croația, ultimul din campania de calificare la WEURO 2021, pe 1 decembrie, de Ziua Națională a României, împotriva Croației! Partida se va juca în deplasare, pe stadionul „Aldo Drosina”, pe data de 1 Decembrie. Este pentru prima dată în istoria primelor reprezentative când România va disputa un meci oficial chiar de Ziua Națională a țării.

Cu un singur punct luat sâmbătă pe terenul fetelor de la Universitatea Alexandria, AC Piroș Security s-ar califica și matematic în play-offul Ligii 1, însă arădencele doresc să termine cât mai sus sezonul regulat. Iar în acest sens și cealaltă restanță, cea de pe 6 decembrie cu Fortuna Becicherecu Mic, devine foarte importantă pentru „roș-albe”.

În altă ordine de idei, și arădencele s-au testat astăzi pentru COVID și toate sunt apte pentru meciul de peste două zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button