Fotbal feminin

Colegele de la Ineu au îmbrăcat tricouri de joc la ultimul drum al lui Alice Cociuba, „numărul 99” a fost retras de „leoaice”





Firul vieții lui Alice Lorena Cociuba s-a întrerupt tragic în seara de Ajun. Mașina fotbalistei de 21 de ani a fost lovită de tren, la Ineu, iar tânăra atacantă s-a dus mai repede lângă profesorul Florin Bugar, decedat și el în urmă cu două luni zile la doar 49 de ani. Ambii lasă un gol imens în echipa AC Piroș Security, greu încercată în această toamnă. Noul antrenor al echipei, Dan Cuedan, ar fi dorit să se bazeze din nou pe serviciile lui Alice după ce aceasta s-a întors definitiv din Austria. Astăzi, însă, Pavel Piroș a anunțat că: „tricoul cu numărul 99 purtat de Alice va fi retras definitiv, în semn de respect și prețuire pentru acest înger. Dumnezeu să te aibă în grija lui, drum lin spre Ceruri, Alice” – e mesajul de adio al președintelui echipei de fotbal feminin a Aradului.

Fostele colege și pe veci prietenele de la CS Ineu au condus-o pe ultimul drum pe Alice îmbrăcate în tricouri de joc și afișându-l pe cel cu numărul 7 (cel purtat de Cociuba la Ineu)  ca un ultim omagiu. „Cele roșii au fost mereu preferatele ei. Nu mă pot gândi cum voi putea, vom putea trece peste această durere imensă pe care ne-a lăsat-o fără să vrea, o durere care va dura o viață, știind că am fost mereu împreună și acum ea nu mai e. Dumnezeu să te odihnească în pace suflet blând, zbori acum cu îngerii” – a transmis și Ileana Preală, fostul căpitan al formației de fete din Țara Zărandului.

Alice a plecat printre lacrimi, înveșmântată în rochie de mireasă. La cimitirul din Chier au fost peste 100 de persoane, părinții și fratele, neamuri, vecini, prieteni, foste colege și colegi, care și-au luat rămas bun (și) cu o colindă, doar inima lui Alice a încetat să mai bată în seara de Ajun.









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button